Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 17 10
Μπουρδέλα
47550
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Απόγευμα Κυριακής κ είπαμε να επισκεφτούμε λίγο τη Μίνωος.
Η σημερινή μου επιλογή ήταν στο Νο 17 η Ζλάτκα. Συστήθηκε σαν Ρωσσίδα η οποία εργάζεται 11 χρόνια στην Ελλάδα.!
Τσατσα στο σπίτι δεν είδα και τις πληροφορίες τις έδωσε ή ίδια η κοπέλα.
Η τίμη ήτασν στα 30€ με ελεύθερα πιασίματα κ 69 ενλω στα 50€ το πρόγραμμα είχε κ πρωκτικό αλλά λόγω κρίσης επέλεξα το απλό.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι κανονική στο ύψος ενώ έχει λίγη κοιλίτσα και λίγη περιφέρεια.
Στο κρεββάτι έπιασε λίγο την κουβεντούλα για να ζεσταθεί η ατμοσφαιρα και μετά άρχισε η διαδικασία.
Είχαμε κάτι απλά χαδάκια στο στήθος και κάτι πολύ σκαστά φιλιά στο μάγουλο τα οποιά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν θερμά ή κάτι αντίστοιχο.
¨Αφηνε να την αγγίξεις παντού ενώ έκανε κ το 69 που είχε πει νωρίτερα.
Είχε καλή διάθεση ενώ δεν έφερε αντίρηση σε όποια στάση της πρότεινα.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος αλλά έχω δει κ καλύτερες κοπέλες στη Μι΄νωος.
Τώρα αν θα την ξαναέβλεπα? Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι.
Η σημερινή μου επιλογή ήταν στο Νο 17 η Ζλάτκα. Συστήθηκε σαν Ρωσσίδα η οποία εργάζεται 11 χρόνια στην Ελλάδα.!
Τσατσα στο σπίτι δεν είδα και τις πληροφορίες τις έδωσε ή ίδια η κοπέλα.
Η τίμη ήτασν στα 30€ με ελεύθερα πιασίματα κ 69 ενλω στα 50€ το πρόγραμμα είχε κ πρωκτικό αλλά λόγω κρίσης επέλεξα το απλό.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι κανονική στο ύψος ενώ έχει λίγη κοιλίτσα και λίγη περιφέρεια.
Στο κρεββάτι έπιασε λίγο την κουβεντούλα για να ζεσταθεί η ατμοσφαιρα και μετά άρχισε η διαδικασία.
Είχαμε κάτι απλά χαδάκια στο στήθος και κάτι πολύ σκαστά φιλιά στο μάγουλο τα οποιά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν θερμά ή κάτι αντίστοιχο.
¨Αφηνε να την αγγίξεις παντού ενώ έκανε κ το 69 που είχε πει νωρίτερα.
Είχε καλή διάθεση ενώ δεν έφερε αντίρηση σε όποια στάση της πρότεινα.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος αλλά έχω δει κ καλύτερες κοπέλες στη Μι΄νωος.
Τώρα αν θα την ξαναέβλεπα? Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού