Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Βανέσα είναι μια μινιόν ξανθιά κοπέλα με πολύ μέτριο πρόσωπο.
Έχει πολύ αδύνατο αλλά καλοσχηματισμένο σωματάκι.
Αν και όσες φορές την είχα δει δεν μού είχε κάνει κάποιο κλικ για να περάσω μαζί της,εκείνο το απόγευμα κοιτάζοντάς με κάπως,αποφάσισα να την δοκιμάσω.
Μπήκα στο πολύ μέτριο -αλλά τουλάχιστον αρκετά καθαρό-δωμάτιο του μαγαζιού και ύστερα από λίγο ήρθε και η Βανέσα.
Χαμογελαστή,ευχάριστη,έβγαλε το σουτιέν της και το ίδιο πήγε να κάνει και με το πράσινο εσώρουχό της.
Όμως την πρόφτασα ορμώντας κατευθείαν στα βυζάκια της.
Οι ρωγίτσες της σκλήρυναν στο στόμα μου ενώ αυτή με το χέρι της με χάιδευε πρώτα στην κοιλιά και μετά έπαιζε με το καυλί μου.
Ταυτόχρονα όμως με φιλούσε σε αυτί και σε λαιμό.
Μόλις σταμάτησα να της πιπιλάω το στηθάκι της (το οποίο μοσχοβολούσε) αργά και απαλά κατέβηκε από το λαιμό μου στο στήθος μου,στην κοιλιά μου και από εκεί κατευθείαν στο καυλί μου.
Αρκετά καλή πίπα,με χορταστικό γλείψιμο του κεφαλιού και με ίδια υγρή (και γεμάτη) περιποίηση και στον κορμό,με καλές εναλλαγές κεφαλιού-κορμού.
Λίγο με ξενέρωσε όταν σταματώντας την πίπα με ρώτησε "πώς θέλεις;" αλλά ήμουν φτιαγμένος και έτσι δεν έδωσα συνέχεια.
Πέρασμα προφυλακτικού, την ξάπλωσα ανάσκελα όπου στην αρχή απαλά και μετά όλο και πιο έντονα,έμπαινα μέσα της ώσπου τελείωσα.
Σε όλη την διάρκεια του πηδήματος την φιλούσα στο λαιμό και στο στήθος της ενώ αυτή έβγαζε ωραίες ανάσες και καυλωτικές φωνούλες.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο:12 λεπτά δίχως καμμία ενόχληση.

Βανέσα λοιπόν...
Ξανθιά πολύ κοντή κοπέλα με καλοσχηματισμένο αδύνατο σώμα και με μέτριο πρόσωπο.
Προκαταρκτικά σχετικά καλά,πίπα αρκετά καλή,συμμετοχή ικανοποιητική με γενική συμπεριφορά αρκετά θετική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βανέσα
L
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού