Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Μπουρδέλα
229967
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σήμερα το πρωί πήγα σε αυτό το σπίτι στην ρουμάνα Ντανιέλα. 21 χρονών , απο Τιμισοάρα, ψηλή, ωραίο στητό στήθος , και τρομερά αδύνατη. Έχει δε ένα προσωπάκι πολύ γλυκό και πρόστυχο9(για γερά γαμήσια) και ένα στοματάκι μικρούλι και γλυκούλι. Όταν έβλεπα αυτά τα χειλάκια της να τυλίγονται στο πουτσοκέφαλο πάθαινα ηλεκτροπληξία. Μπήκε μέσα και άρχισε να με χαϊδεύει ενώ εγώ έγλειφα τις ρώγες της που είχαν γίνει πέτρα. Μετά ένα τσιμπούκι ξεσκούφωτο (δεν κάνει τελειωτικό από ότι μου είπε) , καλό και για αρκετή ώρα. Μετά 69, και τέλος την κάρφωσα σε ιεραποστολική στάση με εκείνη να βογγάει και να μου λέει ότι της αρέσει. Αν και δεν τα πολυπιστεύω ως γνωστόν τα βογγητά, δεν ξέρω , αυτή μου φάνηκε σαν όντως να το έκανε αλήθεια. Έχει ένα πολύ θετικό. Έχει "αγωνία" για το αν κάνει καλά τη δουλεια της και συνέχεια σε ρωτάει αν δεν κάνει κάτι καλά και αν θες και κάτι άλλο. Δείχνει διάθεση επαγγελματία και όρεξη για μάθηση. Στο τέλος , αφού έχυσα με ρώταγε αν μου άρεσε και αν τη βρίσκω καλή. Πολύ με καβλώνει ότι είναι υπάκουη. Είναι να πας καβλωμένος και να βγάλεις όλα σου τα όνειρα . Η Ντανιέλα θα είναι πρόθυμη . Θα ξαναπάω.
Τιμές οι κλασικές . Το ακάπωτο 70 γιούρια, 50 το κλασικό, 60 με 69
Τιμές οι κλασικές . Το ακάπωτο 70 γιούρια, 50 το κλασικό, 60 με 69
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού