Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να θεωρούν το πορνιασμα εύκολο , αλλά για μένα το να δημιουργήσω "πόθο" είναι ολόκληρη ιεροτελεστεία...ύστερα λοιπόν, απο καφεϊνικό φιλοσοφικό ηδονισμό ένιωσα "πολωμένος" και βρέθηκα να περιμένω ύπτια στο κρεβάτι ένα συνεσταλμένο και αρχάριο πορνάκι κανονικού σώματος και μέτριου προσωπείου...
...το ήξερα ότι ήταν αρχάριο , αλλά είχα την τάση να το καθοδηγήσω , να το ανοίξω (με όλες τις έννοιες)...
...χαλαρή κουβεντούλα για να της φύγει το άγχος , ύστερα της έκανα μασαζάκι το οποίο εξελίχθηκε σε λειχίες σε όλο της το σώμα, με την όλη διαδικασία να την ευφορίζει αρκετα(έτσι έδειχνε το χαμογελό της)
...είχε ανάγκη να μαλάξει στοματικά το πέος μου (μου το ζήτησε 2φορές) και έτσι την άφησα να ικανοποιήσει το πορνο-επαγγελματικό της καθήκον...
...ανέβηκε απο πάνω μου στην αρχή αργά και άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς ,να σφίγγεται όλο και πολύ πάνω μου και να ψιλοφωνάζει, ενω ένιωθα τον κόλπο της να μου "δαγκώνει" το πέος...δύστυχως η σπερματέγχυση με χαλάρωσε ακριβώς την στιγμή που εκείνη άρχισε να συσπάται...
...ίσως η επιμήκυνση της γενετήσιας παράτριψης να είναι και ο μοναδικός λόγος που είναι αναγκαία η λίγη παραπάνω οικειότητα με τις γυναίκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2015
...ίσως η επιμήκυνση της γενετήσιας παράτριψης να είναι και ο μοναδικός λόγος που είναι αναγκαία η λίγη παραπάνω οικειότητα με τις γυναίκες!

Τι είπες τώρα άρχοντα? Καπέλο Προσκύνημα
Μήπως η μεγαλη οικειότητα έχει ως αποτέλεσμα τη δική μας ταλαιπωρία με στόχο τη δική της ικανοποίηση?
23 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οι γυναίκες τρέφονται απο την οικειότητα που τους παρέχεις , στερώντας απο την πάρτη σου ελευθερία

ρίχνω έναν 12 ωρο ύπνο και είμαι έτοιμος για αταξίες !
23 Ιουλίου, 2015
Ουδεν αληθέστερον τούτου.
Οικειότητα που γίνεται ΧΙΜΑΙΡΑ εάν το αφήσεις.
23 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

όπως το λές πρυτανή μου! , γι'αυτό εμείς ως άλλος Βελλερεφόντης ιππεύουμε τον ατίθασο πήγασο και με της βοήθεια της καθαρής πορνολογικής της
θεάς Αθηνάς σκοτώνουμε την Χίμαιρα της οικειότητας , και εξαφανιζόμαστε πολλά χιλίομετρα μακριά μετά το πέρας της μιας και μοναδικής
συντομης γενετήσιας παράτριψης και πρόωρης εκσπερμάτισης με το σώμα του θήλεος !
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4