Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
αυτην την κριτικη την χροσταω στον φιλο dude ο οποιος χαρην στης ενημερωσεις του εγω οπως και πολλοι αλλοι θελω να πιστευω αξιολογουμε σε πολυ καλο βαθμο τα λεφτα μας...εμενα προσωπικα με εχει βοηθησει τρομερα! και τον ευχαριστω... δεν ειμαι των κριτικων ή ενημερωσεων δεν ντρεπομαι να το πω ομως οποτε μπορω θα βοηθαω...

το λοιπον η κοπελα δεν ειναι για ολα τα γουστα...ξανθια μπαμπατσικη μιλφακι..μεσα μου ειπε οτι ειναι 30 αλλα σιγουρα ειναι 38 φευγα..κρινωντας μοναχα απο θεμα εμφανισης..η μπορει και να ειναι..απλα εχει σπασει πολυ και σε προσωπο και σε σωμα..τεσπα...γεματο κορμακι 1.70 υψος μπηκε μεσα με αρχισε σε ισπανικο και deepthroat πιπα αρκετης διαρκειας μπορω να πω και εαν δεν ειχα τραβηξει πριν 2 καλες σιγουρα θα με τελειωνε στην πιπα...επειτα την γυριζω σε ιεραποστολικο οπου εβλεπα στα δεξια στο καθρεφτη τις μπουταρες τις να με εχουν κλειδωσει στην αγγαλια της κατι π[ου με κατακαυλωνε και πανω στο 7-8λεπτο τελειωσα..περασα ομορφα.. παρκινγκ 10 γτ μενω διπλα η τσατσα δεν ενοχλησα αλλα δεν αργησα κιολας Γλώσσα απλα πηγα να ξελαμπικαρω ειχα 1 βδομαδα + να γαμησω..αυτα...

ΥΓ δεν ρωτησα εαν την λενε μαρια Γλώσσα απλα συμφωνα με τις κριτικες/ενημερωσεις αυτη πρεπει να ταν...ξανθια μπαμπατσικη 1.68 υψος στο τερμα δεξια μαγαζι απο τα 30αρια της κολωνου...

ΥΓ2 επομενος στοχος η βικυ απο το μεγ αλεξανδρου 15 οπως ειδα σε ενημερωση που ειναι πανω κατω στα ιδια κυβικα εμφανισης...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
dreamtraveller
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos

Σχόλια