Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 102 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
...το μόνο που κρατήθηκε στον ιππόκαμπο μετά την 24ωρη εφημερία ήταν τα βυζιά της ξανθιάς πληθωρικής γαλανομάτας αλβανίδας στο κυλικείο , και καθώς ανάδευα το φραπόγαλο στην υπαίθρια καφετέρια σκέφτηκα ότι το μετάξι θα ήταν και πάλι ο χώρος της επικείμενης γρήγορης μαλακίας μου με τη χρήση γυναικείου σώματος...
...το χαμόγελο της ριτας και το ότι ήταν ξανθιά με γαλάζια μάτια αλλά λιγνό σώμα την κατέστησαν ιδανικό υποκατάστατο της αλβανίδας του κυλικείου...
...είναι μια ευθραυστη όμορφη κοπέλα
κοιτούσα το ταβάνι αισθανόμενος τη σταδιακή έκλυση της ντοπαμίνης απο τον ερεθισμό των ανιουσών νευρικών ινών καθώς το στοματάκι της μάλασσε το γυμνό μου πέος...
στη συνέχεια φιλούσα το σώμα της , αλλά με εκλεπτυσμένες λαβές απέτρεπε το στόμα μου να εισέλθει σε "απαγορευμένες περιοχες" , μέχρι να έρθουμε σε στενή ιεραποστολική επαφή και να απολαύσουμε αμφότεροι μια ρομαντική βραδεία πεοκολποπαράτριψη...
...στο σαλόνι προσπάθησε να πουλήσει το ωραίο της χαμόγελο σ'έναν ρομαντικό πάκη, εις μάτην όμως ο πάκης την απαξίωσε και έφυγε με τις σαγιονάρες του να κροταλίζουν στην σιδερένια σκάλα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2015
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2015
να κροταλίζουν στην σιδερένια σκάλα... Εισαι θεος Τελος!!!
12 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2