Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 88 10
Μπουρδέλα
90266
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εχοντας δει τις προηγούμενες μερες στην ενημερωση για το καινουργιο τσαρδι που ανοιξε στο Ιασωνος 31 ειπα να το επισκεφτω από κοντα.Ετσι εχτες γυρω στις 10 το βραδυ υστερα από μεγαλη βολτα στο Μεταξι μπηκα και στο εν λογω οίκημα.Η ευγενικη Ελληνιδα τσα2 κυρια Νικη νομιζω την ελεγαν μας παρουσιασε 2 κοπελες την Αγαπη μια ξανθια κοντομαλλουσα Αλβανιδα μαλλον(πρεπει να ειχε παιξει και Φωκαιας παλια )και την Ελενη μια μελαχρινη τσιγγανορουμανα με μακρυ μαλλι ωραιο εντυπωσιακο σωμα μεσα στο κορμακι που φοραγε.Επελεξα Ελενη λογω ότι αυτή μου εκανε εμφανησιακα αν και δεν ηξερα τι παιζει μεσα στο δωματιο.Να τονισω ότι την καταθεση την πραγματοποιησα 11 παρα και πρεπει να ημουν ο τελευταίος πελατης της.Σε ότι αφορα το τσαρδι είναι μεν φρεσκοφτιαγμενος χωρος αλλα σιγουρα δεν είναι του επιπεδου των ανακαινισμένων της Κολωνου.Τεσπα δινω το 10αρικο και μπαινω στο δωματιο φατσα στο σαλονι περιμενοντας την Ελενη.Ηρθε μετα από λιγο πανω στα ψηλα πορνοτακουνα της τα οποια και αφαιρεσε αμεσως.Ηρθε στο κρεβατι και είχαμε λιγο σοσιαλ μπλα μλπα μλπα.Χωρις να εχει βγαλει το κορμακι της αρχισε να μου κανει προκαταρκτικα γλυψιμο στις ρογες,στο λαιμο,στο αυτι,παιξιμο του πεους κλπ σε θερμο κλιμα.Οταν ηρθε μια σχετικη ανορθωση εβαλε καποτα και μου εκανε πιπα.Ηταν σε θεση αναμεσα στα ποδια μου όταν με πιπωνε αλλα δεν το εκανε σαν κατι άλλες που το κανουν αυτό για να μην εχεις προσβαση στο χούφτωμα πανω τους.Απλα με πιπωνε αργα,βασανιστηκα,αρκετα βαθεια και παραλληλα με κοιταγε στα ματια προστυχα εγλυφε τον κορμο του πεους με αισθησιακο τροπο γενικα στην πιπα το ειχε .Μπαλακια δεν εγλυψε αλλα αν εκανε και αυτό θα ηταν το τελειο.Εκανε αρκετη ωρα πιπα.Καποια στιγμη την σταματαω και ξεκιναμε για το κυριως πιατο.Αφου εβγαλε το κορμακι της ,την στηνω στα τέσσερα να εχω θεα την κωλαρα της.Στο στησιμο στα τέσσερα ειδα ότι ο κωλος της εχει σημαδια χαλάρωσης ισως λογω γεννας αν και δηλωνει 25χρονων.Λοιπον στο στησιμο στα τέσσερα ειχε πολύ καλη αισθηση το μουνακι της σφιχτη.Την σφυροκοπησα για καποια λεπτα ετσι δεν δυσανασχετησε καθολου.Κατοπιν την βαζω ιεραποστολικα.Εκει μπαινω παλι μεσα στο στενο μουνακι της και αρχιζω να γαμαω δυνατα ενώ είχαμε κολλημένα τα κορμια μας και αυτή συνεχισε να με γλυφει στο λαιμο και στο αυτι,μου ψιλογρατζουναγιε την πλατη,βαριανασαινε στο αυτι μου κλπ .Ηταν πολύ καλη η συμμετοχη της σε αυτή την σταση και ετσι υστερα από μερικα λεπτα τελειωσα δυνατα μεσα στο μουνακι της.
Σε γενικες γραμμες μια πολύ καλη safe κατασταση με μια εμφανησιμη κοπελα και καλη/συμπαθητικη στο δωματιο τοσο από υπηρεσίες οσο και συμπεριφορα.Το μονο ισως αρνητικο για καποιους είναι το γεγονος ότι δεν εβγαλε το σουτιεν της αλλα μαλλον λογω χαλαρωτητας των βυζιων της(τα οποια με το σουτιεν δειχνουν μπομπες αλλα χωρις αυτό ισως να ακολουθουν την καθοδο) αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειραξε καθολου γι αυτό και δεν το ζητησα.Απο εμενα προτείνεται.
Σε γενικες γραμμες μια πολύ καλη safe κατασταση με μια εμφανησιμη κοπελα και καλη/συμπαθητικη στο δωματιο τοσο από υπηρεσίες οσο και συμπεριφορα.Το μονο ισως αρνητικο για καποιους είναι το γεγονος ότι δεν εβγαλε το σουτιεν της αλλα μαλλον λογω χαλαρωτητας των βυζιων της(τα οποια με το σουτιεν δειχνουν μπομπες αλλα χωρις αυτό ισως να ακολουθουν την καθοδο) αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειραξε καθολου γι αυτό και δεν το ζητησα.Απο εμενα προτείνεται.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
την πετούγια της πόρτας στο χέρι , προφανώς μέχρι να τελειώσει ο πελάτης .
Η δέ τσατσα αρκετα αγχωδης και ανησυχη .
Την δε Ελένη την παρουσίαζε σαν ....... Κρητηκιά (!) .
Μου ειχε γυαλίσει κάπως αλλα δεν έκανα κίνηση .
ΩΡΑΙΟΣ ......