Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 129 10
Μπουρδέλα
120300
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η Βίκυ αν δεν κάνω λάθος προέρχεται από το Καζακστάν. Είναι στρουμπουλή με βυζάρες και γλυκό πρόσωπο. Έχει λίγο μεγάλη περιφέρεια αλλά σε γενικές γραμμές εγκρίνεται για τα δικά μου γούστα. 35 ετών από ότι υπολογίζω. Μετά την πληρωμή του παραβόλου των 10 ευρώ ήρθε στο δωμάτιο. Φορούσε μαύρες γόβες και μαύρα εσώρουχα. Με άρχισε σε γυμνό τσιμπούκι, πολύ καλό και ύστερα επιδοθήκαμε σε εναγκαλισμούς και φιλιά στο στόμα και έτσι η ατμόσφαιρα έγινε πολύ ρομαντική. Μου τον έβαλε και λίγο μες τις βυζάρες καθώς με τσιμπούκωνε και έτσι η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιό ροματική. Την έβαλα πισωκολλητά και την πήδηξα άγρια. Επειδή με είχε φτιάξει το χαμογελό της και η γλυκητητά της ένιωθα να μου σηκώνεται όλο και περισότερο και να σκληραίνει πολύ. Άλλωστε το μουνί της είχε και πολύ καλή εφαρμογή και μπαινόβγαινε ωραία. Τη γύρισα μπροστά και αρχίσαμε πάλι τα φιλιά και λίγο με γλώσσα. Ο ρομαντισμός που υπήρχε στην ατμόσφαιρα με έκανε να χύσω. Αυτη τον πήρε αμέσως στο στόμα και έγλυφε με τη γλώσσα κυκλικά το σημείο που είχαν συσωρευτεί τα χύσια μέσα στο προφυλακτικό.
Η γενναιοδωρία που δείχνει η Βίκυ στο δωμάτιο είναι μεγάλη αφου δεν αρνείται τίποτα. Είναι γλυκειά, τρυφερή και σου κάνει γυμνό τσιμπούκι χωρίς να σε ρωτήσει. Για μένα αποτελεί στανταράκι μου πλέον. Θεωρώ ότι το 10ρι για τη σχέση απόδοσης τιμής είναι λίγο. Θα ξανατιμηθεί σύντομα γιατί δεν τη χόρτασα.
Η γενναιοδωρία που δείχνει η Βίκυ στο δωμάτιο είναι μεγάλη αφου δεν αρνείται τίποτα. Είναι γλυκειά, τρυφερή και σου κάνει γυμνό τσιμπούκι χωρίς να σε ρωτήσει. Για μένα αποτελεί στανταράκι μου πλέον. Θεωρώ ότι το 10ρι για τη σχέση απόδοσης τιμής είναι λίγο. Θα ξανατιμηθεί σύντομα γιατί δεν τη χόρτασα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού