Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εντυπωσιακή κοπέλα πολύ όμορφη άλλωστε ήταν πιο πριν και σε στούντιο...Την έχω δει σε τσάρκες πολλές φορές κυρίως πρωί αλλά δεν τη είχα επιλέξει στα ενδότερα...Να λοιπόν που στις αρχές της εβδομάδας είπα να κάνω "τσεκ"...

Η υπηρεσία η οποία είναι και κάπως περίεργη μου παρουσίασε την όμορφη Μπίάνκα.Με ένα κορδονάκι εμφανίστηκε στο σαλόνι.Αμέσως πλήρωσα και πέρασα δωμάτιο.Δωμάτια καθαρά και ευρύχωρα φαίνεται ότι έχει γίνει δουλειά στο μαγαζί...

Μετά από δέκα λεπτά η Μπιάνκα ήρθε κοντά μου για να ξεκινήσουμε.Με τριψίματα και φιλιά στο λαιμό μου ξεκίνησε τα προκαταρκτικά...Συνεχίσαμε με πεταχτά φιλιά σε στήθος και υπόλοιπο σώμα.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Το στοματικό της είναι κάπως μονότονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αλλά εντάξει τι να κάνουμε...Καλό πάντως σε διάρκεια.
Συνέχεια με έναρξη στο σεξ με τη Μπιάνκα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό με πολύ καλό στήσιμο καθώς η κοπέλα έχει πολύ ωραίο σώμα.Τελευταία στάση το ιερπαοστολικό όπου με πιο καλή συμμετοχή με αληθοφανείς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος.

Σε όλη τη συνάντηση ήταν δεκτική,περιποιητική και ευγενική,στο τέλος κάθισε και λίγα λεπτά και μιλήσαμε παρ'όλο που στο σαλόνι υπήρχε κόσμος.Έτσι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον.

Αυτά για τη συνάντηση μας με τη Μπιάνκα τώρα εσέις μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
738
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, Jim25jim και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού