Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 18.30 , αφού έκανα μία γρήγορη βόλτα στην Φωκαίας κατέληξα εδώ για να δώ την καινούργια την κοπέλα την Σούζι , για αυτήν μου μίλησε πρίν μία βδομάδα ο Γάλλος που την δοκίμασε.
Η υπηρεσία είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , η πρώτη ήταν η Μαρία γνωστή από Αλκαμένους 113 και Διδύμου 16β , μελαχρινή με κοντό αγορίστικο μαλλί λεπτή με 3άρι βυζί , δεύτερη κοπέλα ήταν η Σούζι , μια ξανθιά κοπέλα ντροπαλή τρακαρισμένη στο σαλονάρισμα , λεπτή με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5άρι βυζί , φορούσε ένα μπλέ διχτυωτό φόρεμα . Το σκέφτηκα λίγο και αφού ρώτησα την υπηρεσία τι πρόγραμμα κάνει(τα πάντα εκτός από πρωκτικό και οι δύο απάντησε η υπηρεσία) αποφάσισα να περάσω.
Φρεσκαρίστηκα , γρήγορα γρήγορα ήρθε στο δωμάτιο , κρατώντας προφυλακτικό και ένα μωρομάντιλο. Δεν μιλάει ούτε καταλαβαίνει ελληνικά ή αγγλικά , η υπηρεσία την παρουσίασε για ρωσίδα αλλά τα χαρακτηριστικά της είναι Μολδαβέζας .
Έχοντας χαμηλά το βλέμμα με πλησίασε ενώ ήμουν όρθιος και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και το στήθος , την σήκωσα επιχείρησα να την φιλήσω αλλά απλά με φίλαγε στο μάγουλο ή στο λαιμό. Έπιασα το διχτυωτό φορεματάκι της και της το έβγαλα και έφερα τα στηθάκια της στο στόμα μου για να τα γλείψω , χούφτωσα το κωλαράκι της και της έβγαλα το μαύρο κορδόνι που φορούσε.
Κάθισα στην κόκκινη πολυθρόνα και την έφερα κοντά μου , της φιλούσα τον λαιμό , επιχείρησα να παίξω με το μουνάκι της , διαπίστωσα ότι είχε βάλει κρέμα , με άφησε να παίξω με την κλειτορίδα της αλλά όχι να βάλω δάχτυλο μέσα στο μουνάκι της. Με φιλούσε για αρκετή ώρα στις ρόγες και μου έπαιζε ελαφρά τον πούτσο. Γονάτισε μπροστά μου και δειλά δειλά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της στην αρχη επιφυλακτική και διερευνητική , με έγλειφε και με κοιτούσε σαν με ρωτούσε το κάνω καλά ??? Αποφάσισα να αναλάβω δράση μίας και την είδα δεκτική , της έδειξα να μου γλείψει τα αρχίδια κάτι που έκανε , μετά να γλείψει τον πούτσο μου κατά μήκος , το κεφαλάκι , βαθιά γλειψείματα , γενικά ότι της έδειχνα καθοδηγώντας το κεφάλι της με το χέρι μου το έκανε . Της έπιανα το κεφάλι και της γάμαγα το στόμα ενώ αυτή με κοίταγε στα μάτια , μετά έβγάζα τον πούτσο μου από το στόμα της και τον χτύπαγα στα μάγουλα της και στο στόμα , αυτή έβγαζε την γλωσσίτσα της για να με γλείψει , την έβαζα να τον πάρει όλο στο στόμα και την κράταγα δευτερόλεπτα μέχρι να χρειαστεί ανάσα , δεν διαμαρτυρήθηκε σε τίποτα . Η πίπα κράτησε σχεδόν δέκα λεπτά και αν δεν την σταμάταγα είχα την αίσθηση ότι θα με έγλυφε για πάντα .
Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα , έγλυψα μόνο την κλειτορίδα της αφού στο μουνί είχε βάλει λίγη κρέμα , την έγλειψα 3-4 λεπτά και στην κυριολεξία άρχισε να σπαρταράει να δαγκώνει τα χείλη της και να μου τραβάει τα μαλλιά….όταν έκανα να σηκώσω το κεφάλι μου μου το τράβηξε για να συνεχίσω να της πιπιλάω την κλειτορίδα.
Με τα πολλά της έδειξα να μου περάσει προφυλακτικό , πρώτη στάση , ιεραποστολικό , έμπαινα μέσα της αργά και βαθιά , προσπαθούσε να κουνήσει την λεκάνη της αλλά την έπιασα από το μέτωπο και της είπα να ηρεμήσει αν το κατάλαβε βέβαια , τα μάτια της λαμπίριζαν ήταν σε έξαψη ενώ με κοιτούσε συνέχεια μέσα στα μάτια. Της σήκωσα τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου και την κάρφωνα τώρα ακόμα πιο δυνατά και βαθιά είχε λιώσει…ήταν σαν να γαμάω κάποια από τις γκόμενες μου. Αλλαγή στάσης την έστησα στα τέσσερα , αρχικά στήθηκε με καμπούριασμα της λεκάνης της , της έφτιαξα την στάση και μετά όλα καλά. Έπιανα τα μικρά κωλομάγουλα της τα άνοιγα και έμπαινα βαθιά στο μουνάκι της.
Σταμάτησα να την γαμάω , βγήκα από μέσα της και έβγαλα το προφυλακτικό , πήγα κάθισα ξανά στην πολυθρόνα και από το χέρι την τράβηξα κοντά μου , μου έγλυφε επίμονα τις ρόγες μου και έπαιζε ελαφρά τον πούτσο μου , συνέχισε έτσι για λίγο , δεν την έβλεπα να κατεβαίνει προς τα κάτω , έπιασα το κεφάλι της και το οδήγησα στον πούτσο μου , μπήκε στο νόημα με έγλυφε γονατιστή και έχοντας τα χέρια της στα γόνατα μου ,χωρίς χέρι χωρίς τίποτα , μόνο το κεφάλι και την γλώσσα της χρησιμοποιούσε , από μόνη της τώρα έκανε και κολπάκια με την γλώσσα της γλείφοντας μόνο το κεφαλάκι , με τσιμπούκωνε μέχρι που έχυσα στο στοματάκι της , περίμενα ότι όταν νιώσει τα πρώτα χύσια να τραβηχτεί , με διέψευσε , συνέχισε μέχρι που ο πούτσο μου μαράθηκε στο στόμα της. Έψαξε το μωρομάντιλο που δεν το χρησιμοποίησε και τα έφτυσε εκεί.
Αρχικά έκανε κίνηση να πάει στον νιπτήρα αλλά γύρισε και την είδα ότι έψαχνε το προφυλακτικό , το μάζεψε από κάτω ,της έδειξα να πλυθεί πρώτη και μου έδειξε την καρδιά της. Πλύσιμο και γαργάρες , πλύθηκα και εγώ με την σειρά μου , την ρώτησα πόσο χρονών είναι φυσικά δεν κατάλαβε , με νοήματα δικά μου και δικά της μου έδειξε ότι είναι 23. Είναι τόσο πρωτάρα που το στρινγκ κορδόνι επιχείρησε δύο φορές να το βάλει και το έβαζε λάθος ενώ μεγάλο μπέρδεμα είχε για να βάλει τα χέρια της στο μπλέ διχτυωτό φόρεμα. Την ώρα που ήταν έτοιμη να φύγει η υπηρεσία χτύπησε την πόρτα , με το δίκιο της είχαν περάσει 25 λεπτά , αυτή με κοιτούσε στα μάτια και δεν έλεγε να φύγει….Της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και την χαιρέτησα.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 25 λεπτά , εμφανισιακά ένα 6αράκι+ , πολύ ντροπαλή αλλά δεκτική μέχρι αηδίας…καυλώνει όταν γλύφεις την κλειτορίδα ενώ στην πίπα την οδηγείς όπως θέλεις. Η κρέμα δεν με χάλασε ούτε με επηρέασε , αν έδινε γλωσσόφιλα θα ήταν έξτρα σούπερ. Θα δοκιμαστεί ξανά άμεσα…..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2015
Όνομα κοπέλας
Σούζι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια