Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 16.20. Νωρίτερα το μεσημέρι γύρω στις 13.00 , είχα περάσει με την Μελίσσα στο Ιωαννίνων 3. Ανέβηκα προς πλ .Βικτώριας όπου θα είχα συνάντηση με φίλο για καφέ. Είχα 20 λεπτά μέχρι να συναντηθούμε , έτσι έκανα μία γρήγορη καταδρομική στα σπιτάκια της Φωκαίας.

Πέτυχα να δουλεύει την Αθηνά που έχει επιστρέψει από την προηγούμενη Δευτέρα. Φιλιά και αγκαλιές στο σαλόνι. Δεν με άφηνε να φύγω , της είπα ότι έχω να πάω για καφέ και αν τελειώσω νωρίς θα έρθω να περάσω, όπως και έκανα δηλαδή. Η υπηρεσία άρχισε να ειρωνεύεται και να λέει στην Αθηνά ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω και ότι δεν περνάω με ωραίες κοπέλες και κάτι ακόμα μαλακιές που δεν θυμάμαι….τα έλεγε αυτά στην Αθηνά που με ξέρει…. Πρόκειται για την ασπρομάλλα λεπτή υπηρεσία που φοράει και ποδιά , οι μυημένοι
ξέρετε ποια εννοώ… είναι μεγάλη κουφάλα , χτυπάει πόρτες ενώ παρουσιάζει προγράμματα που οι κοπέλες δεν κάνουν , στο μεταξύ δεν υπάρχει κοπέλα που να έχει δουλέψει σε αυτόν τον οίκο και να μην την έχω πάρει….

Πράγματι μετά τον καφέ επέστρεψα όπως είχα πεί….με είδε μπροστά της , την πλήρωσα και κοκκίνισε λίγο. Πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαρίστηκα κα περίμενα την Αθηνά. Είχε άλλο πελάτη πριν από μένα , μετά από κάνα δεκάλεπτο ήρθε , τα είπαμε λίγο. Ανέβηκε από πάνω μου μου έφερε τα βυζιά της στο στόμα μου , τα έγλυψα και τα χούφτωσα , ανταλλάξαμε και γλωσσόφιλα αλλά όχι πολύ βαθιά , ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος και κατέβαινε όλο και πιο κάτω. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα βαθιά και υγρή , μετά από λίγο της είπα να γυρίσει σε στάση 69 , άρχισα να γλύφω τόσο το μουνάκι της όσο και την κωλοτρυπίδα τα , στην κωλοτρυπίδα της δεχόταν και δαχτυλάκι , συνεχίσαμε σε αυτή την στάση για πάρα πολύ ώρα , την έγλυφα και με έγλυφε , η πίπα της είναι πολύ καλή με συνεχόμενα φτυσίματα .

Σταμάτησε , γύρισε κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου και συνέχισε την πίπα , με τα χίλια ζόρια κρατιόμουν , την ρώτησα αν θέλει να την χύσω ή να την γαμίσω , όχι μην χύσεις μου είπε νευριασμένη , θέλω να με σκίσεις….Άντε της λέω γιατί δεν θα αντέξω άλλο . Πέρασμα προφυλακτικού της είπα να στηθεί στα τέσσερα , πολύ καλή στάση σώματος και ακόμα καλύτερή θέα , ξεκίνησα να την γαμάω ενώ αυτή ζήταγε να την γαμίσω ακόμα πιο δυνατά ενώ ταυτόχρονα φώναζε τα διάφορα πρόστυχα που λέει. Με το ζόρι κρατήθηκα και την γάμισα 3-4 λεπτά, όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στην κωλοτρυπίδα της και στα κωλομέρια της.

Πλυθήκαμε ενώ συνεχίσαμε να μιλάμε για διάφορα. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από τέταρτο , η κλασσική Αθηνά , δεν βιάζεται κάνει πολύ ωραία πίπα , στήνεται καλά έχει συμμετοχή , είναι ένας χαμαιλέοντας μίας και μπορεί να είναι γατούλα αλλά αμέσως την επόμενη στιγμή να μεταμορφωθεί σε ύαινα….προσαρμόζεται . Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γεμάτα δωμάτια και φανατικούς πελάτες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2015
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.508
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού