Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα δει σε προηγούμενη προ ημερών τσαρκα την κοπέλα και σε συνδυασμό με της κριτηκες συναγωνιστον πηγα στοχευμενα. Η Άννα έχει παίξει σε τσόντα πήγα στην αρχή της δεύτερης βάρδιας,, η τσα2 ανακοίνωσε βαθύ λαρύγγι χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα στο δωμάτιο, μετα απο μικρή αναμονή ήρθε η κοπέλα Ελληνίδα απο Πελοπόννησο κατά τα λεγόμενα της ξανθιά λεπτή δυάρι στήθος εκφυλο πρόσωπο. Στα του αγώνα πιπα μέτρια μέχρι την μέση με το ζόρι αλλά εγλυφε την τσουτσου με την γλώσσα και με έφτιαξε άγρια και μου ήρθε να χυσω και την σταματισα, πρώτη στάση αυτή από πάνω αλλά χωρίς ιδιαίτερη σημετοχη φαινόταν ότι πονούσε μου ειπε να πάμε πισωκολητα και εκει τραβιωταν Θυμός επόμενη ιεραποστολικο αλλά φαινόταν οτι δεν μπορούσε πονούσε βγαινω βγαζω προφυλακτικό και της τα ρίχνω στα βυζια, με το που τελειώνω μου ζητάει συγνώμη και μου είπε ότι ήταν χάλια στο σεχ, μετά μιλήσαμε λίγο μου είπε οτι δούλευε την προηγούμενη μέρα από το πρωί έως την επόμενη το πρωί είχε πάρα πολύ δουλειά την πονούσε το λαρύγγι αυτό που έκανε δεν ηταν πιπα την πονούσε το μουνι πουτανα ζωή όπως μου είπεΜεγάλο χαμόγελο και την πιστεύω φαινόταν ότι δεν είναι καλά την είχαν ξεμουνιαση απ οτι κατάλαβα, τέλος πάντων μου είπε ότι την επόμενη φορά πού θα πάω θα μου κάνει σπέσιαλ περιποίηση και μου είπε να της πω κάτι για να θυμηθεί οπότε θα ξαναπάω να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αυτα. Χρονος παραμονής στο δωμάτιο 15+ μαζί με την κουβέντα η τσα2 δεν ενόχλησε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
54
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια