Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε και η τσατσα μου παρουσιασε την Κατια (η αλλιως Κατερινα) και την Αλινα.Η Κατια ειναι μια νεαρη ψηλη Μολβαδη με σχετικα ομορφο προσωποΈρωτας , λευκο δερμα , ωραια μικρομεσαια στητα βυζακιαΓλώσσα , μακρυ καστανο μαλλι , σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια και τον κωλο.Ενταξει το σωμα της δεν ειναι και το καλυτεροΚουλ.Εχει καποια κυτταριτιδα στον κωλο.Εχει ομως αρκετα καυλωτικο προσωπο με εντονα Ανατολικοευρωπαικα χαρακτηριστικαΈρωτας.Η κοπελα εχει δουλεψει και Κολωνου 30 β στον οροφοΓερο-μύστης.Η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα.Κανει γρηγορο και ανεκφραστο σαλοναρισμα και δεν σε προδιαθετει για καλο γαμησιΕμμμμ.Ευτυχως στο δωματιο εχει την ακριβως αντιθετη συμπεριφορα με το σαλονι!Ματάκι Παμε να δουμε λοιπον τι εκτυλιχτηκε στο δωματιοΚουλ.

Εδωσα το 10ρικο στην τσατσα και της ειπα να μου στειλει την Κατια στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και περιμενα την κοπελα.Υστερα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη ΚατιαΧαμόγελο.Κρατουσε το προφυλακτικο στο στομα της.Ανεβασε την ενταση του φωτος στο δωματιοΕμμμμ.Αφησε το προφυλακτικο στο κρεβατι και εβγαλε το μαυρο στρινγκακι.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες για να σπασει ο παγος.Μιλαει λιγα Ελληνικα αλλα μπορεις να συννενοηθεις.Αμεσως ξαπλωσε στο κρεβατι απο πανω μουΕμμμμ.Μου εφερε το προσωπο της σε αποσταση αναπνοης απο εμεναΧαμόγελο.Ειχαμε καλο ξεκινημα!Ματάκι Η κοπελα αρχισε να βγαζει την γλωσσα της και να μου δινει πεταχτα φιλιαΓλώσσα.Ειχε ορεξη για παιχνιδακιαΜατάκι.Δεν μου εδωσε αμεσως ρουφηχτα φιλιαΝαι!.Με βασανισε λιγο!Ναι! Τελικα υστερα απο λιγο αρχισαμε να γλωσσοφιλιαζομαστε βαθια και παθιασμενα!Έρωτας Φιλιομασταν και εγω χουφτωνα την κωλαρα της.Το καυλι μου ειχε φουσκωσει και η στυση βαρουσε κοφτες!Κουλ Μειναμε αρκετη ωρα ετσι.Οταν πηγαινα να γλυψω τα βυζια της , αυτη τραβιονταν προς τα πισω και μετα μου τα ξαναεφερνεΝαι!.Ειχε ορεξη το κοριτσι για πειραγμαΝαι!.Τελικα μου εφερε και τα βυζια της και εγω τα εγλυφα λυσσαλεαΓλώσσα.Η κοπελα κατεβηκε πιο χαμηλα και αρχισε να μου δαγκωνει τα βυζακια μου.Το εκανε με αρκετη αληθοφανεια και εδειχνε να γουσταρειΓλώσσα.Υστερα κατεβηκε ακομα πιο χαμηλα και αντικρυσε με σοκ και δεος το φουσκωμενο μου καυλι!Ναι! Μου εφαρμοσε σιγα σιγα το προφυλακτικο και ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπα.Τον επαιρνε σχετικα βαθια και δεν χρησιμοποιουσε καθολου το χερι της.Απλως κρατουσε την βαση της πουτσας με το χερι της.Μου επαιρνε πιπα και μου εριχνε καυλωτικες ματιεςΧαμόγελο.Σε καποια στιγμη δαγκωσε την ακρη του προφυλακτικουΕμμμμ.Εκει καπως ανησυχησαΕμμμμ και της ειπα να ειναι πιο προσεκτικη για να μην εχουμε κανενα ατυχημαΓερο-μύστης.Μπαλακια δεν της ζητησα να μου γλυψει.Οποτε δεν ξερω αν κανει.Η πιπα της ειχε ικανοποιητικη διαρκεια.

Οταν η κοπελα σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε το σεξ.Εχει μεγαλο μουνι που ειναι ελαφρως ξεχειλωμενο.Ειναι καθαρο , ξυρισμενο και ροδοκοκκινοΓλώσσα.Απλως ειχε πολυ κρεμα.Πρωτη σταση λοιπον το ιεραποστολικο.Της τον εχωσα και αυτη εδειχνε να ποναει αρχικαΚουλ.Συνεχισαμε το ρομαντικο γαμησι.Τα γλωσσοφιλα συνεχιζονταν ακαθεκτα!Έρωτας Η κοπελα φιλαει με παραλλαγες.Μου ρουφαγε , μου βεντουζουνε , μου δαγκωνε την γλωσσαΝαι!.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και οι καυλες ηταν στα υψηΝαι!.Οταν καναμε διαλλειμα απο τα γλωσσοφιλα τοτε της εγλυφα τα βυζια της και αυτη εδειχνε να το απολαμβανειΓλώσσα.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη στασηΚουλ.Τελικα ανεβασα ρυθμο για να μπορεσω να ολοκληρωσω.Την ξεμουνιαζα σε γρηγορους ρυθμους και ειμασταν σχιφτα αγκαλιασμενοι.Αυτη με τραβουσε προς το μερος της και μου εδινε ασταματητα γλωσσοφιλαΈρωτας.Δεν με αφηνε να αναπνευσωΝαι!.Τελικα μετα απο λιγο και εν μεσω βογγητων εκ μερους της αρχισα να χυνω παρατεταμενα μεσα της.Ειχα δυνατο και παρατεταμενο οργασμο.Παρολο που ειχα χυσει , η κοπελα δεν σηκωθηκε να φυγει.Μειναμε αγκαλιασμενοι και καναμε κουβεντα σε φιλικο κλιμα.Η τσατσα την φωναξε απο το σαλονι αλλα η κοπελα την εγραψε στο μουνι της!Καπέλο Μου ειπε οτι δεν παιρνει πλεον Πακια γιατι ειναι βρωμιαρηδες και δεν κανουν μπανιο.Την λυπηθηκα λιγοMoney Mouth.Η κοπελα ντυθηκε αργα αργα , μου εδωσε ενα τελευταιο γλωσσοφιλο , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Κατια ειναι μια ιεροδουλη μετριας συμπαθητικης εμφανισης.Το σωμα της ειναι μετριο.Εχει ομως αρκετα καυλωτικο προσωποΈρωτας και ωραιο στηθος.Ειναι καθαρη κοπελα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες ουτε απο το σωμα της ουτε απο το στομα τηςΓερο-μύστης.Στα θετικα ειναι οτι κανει προκαταρκτικα και η σχετικα καλη της της πιπα.Ειναι αγαπησιαρικοΈρωτας μωρακι και δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα.Συμμετεχει στο κυριως σεξ και εδειξε οτι γουσταρει το γαμησιΓλώσσα.Το κυριοτερο ομως θετικο ειναι το γεγονος οτι δεν εδειξε σημαδια βιασυνης!Καπέλο Δεν αγχωθηκε καθολου με τον χρονο!Καπέλο Λες και γαμουσα σπιτι μου!Ναι! Την τσατσα την εγραψε κυριολεκτικα στο μουνι της!Προσκύνημα Ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου οπου τα χρονικα ορια ειναι περιορισμενα.Κατι αρνητικο δεν εχω να γραψω για την κοπελα.Γενικα ειναι μια ευγενικη και θερμη ιεροδουλη που σεβεται τα λεφτα του πελατη.Η τσατσα ενοχλησε.Χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 20 λεπτα.Τιμη 10 ευρω.Η κοπελα ειναι value for money!Γερο-μύστης Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2015
Ωραίος,τώρα θα πάει ο κάθε κατσικανιάρης να ζητάει γλωσσόφιλα κτλ..............ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
23 Ιουνίου, 2015
Ας πανε ρε Billy!Καπέλο Δεν ειναι κοπελα μου!Ναι!
(Updated: 23 Ιουνίου, 2015) 23 Ιουνίου, 2015
Ενώ την πρώτη φορά που πέρασα πριν από μερικόν καιρό στο Κολωνού 30 α' όροφος έμεινα πολύ ευχαριστημένος (βλ.κριτική ''Κάτια:καλή η Μολδαβή'' ,http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9A%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/listingid:415/ ,)τη δεύτερη φορά είχε εμφανώς φθίνουσα απόδοση,με αποκορύφωμα την προηγούμενη εβδομάδα στο Κολωνού 30 β' όροφος,με αδικαιολόγητα ψυχρή και απότομη συμπεριφορά,σηκώθηκε κι έφυγε πριν τελειώσω! Κεφάλι σε τοίχο! Τι να πω,με τα φεγγάρια τους..
23 Ιουνίου, 2015
''Μου ειπε οτι δεν παιρνει πλεον Πακια γιατι ειναι βρωμιαρηδες και δεν κανουν μπανιο.Την λυπηθηκα λιγο Money Mouth''.
Αρχίδια Καλαβρέζικα...Μαλακία Προχθές το Σάββατο που ανέβηκα στον όροφο για τη Χριστίνα,στο φεύγα την πέτυχα στο σαλόνι να έχει χουφτώσει έναν Πάκι και να τον καυλαντίζει!Τουλάχιστον η Χριστίνα επάνω το δηλώνει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς,αφού της αφήνουν μεροκάματο...
24 Ιουνίου, 2015
Φιλε Επιρρεπη,επειδη μου ειπε κατι μια πουτανα δεν σημαινει οτι ισχυει 100% Δεν ειμαι αφελης για να πιστευω οτιδηποτε μου λεει η καθε πουτανα!Ναι! Στα αρχιδια μου κιολας αν μου λενε αληθεια η ψεμματα!Ναι!
25 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοείται ότι δεν στηριζόμαστε στα λεγόμενά τους!Εδώ δεν μας φανερώνουν τη χώρα προέλευσής τους,λες και παίρνουν ή χάνουν πόντους αν είναι από την Αλβανία,ή από τη Ρωσία,ή από οπουδήποτε αλλού...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6