Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεταμεσονύχτια τσάρκα ... ύστερα από δυο καταθέσεις, είπα να δοκιμάσω μόνο αν ήταν η Ιωάννα στο 136. Και πράγματι η κοπέλα ήταν εκεί. Ο σιχαμερός υπηρέτης με ενημέρωσε πως η κοπέλα κάνει το καλύτερο τσιμπούκι Money Mouth

Μπαίνω στο δωμάτιο που με τοποθετεί ο παπάρας ο τσάτσος και περιμένω μια παλιά μου γνώριμη, την Ιωάννα. Ψηλή με μακριά μαλλιά προς το κόκκινο, μικρά στηθάκια, στυλιάρι με ωραίο κωλαράκι.
Κουβέντα για λίγο και ξεκινάει να μου βάζει καπότα, κάνοντας μου ερωτήσεις προσωπικές, χωρισμένος και κάτι τέτοια ... ενώ μου είπε πως είναι χωρισμένη και πως είναι καλύτερα γιατί κάνει ό,τι γουστάρει.
Της είπα για 69 και χαμογελόντας δεν ήθελε καθώς μπορείς να κολλήσεις και με το σάλιο διάφορα ... αφού επέμενα για λίγο, μου λεει '' Τι θες ? '' με πονηρό ύφος και κοιτούσα το μουνί της. '' Όλο εκεί κοιτάς'' μου λέει, και μου κάνει νόημα για λίγο γλυφομούνι.
Έρχεται από πάνω μου και κάνω ένα υποτυπώδες γλυφομούνι όση ώρα με τσιμπούκωνε η Ιωάννα. Πρώτη στάση στα τέσσερα, όπου την γάμησα για κάποια λεπτά ... επόμενη στάση κανονική, που την γάμησα δυνατά σε κάποια φάση άκουγα την κοιλιά της να γουργουράει ενώ αυτή είχε κλείσει τα μάτια και έπαιρνε εκφράσεις πόνου. Τελευταία στάση αυτή από επάνω όπου κάτσαμε για 4 λεπτά χωρίς επιτυχία ... η κούραση είχε επέλθει και το χέρι της Ιωάννας έπιασε δουλειά για να τελειώσω, τον κούνησε για αρκετή ώρα τον φραπέ ... ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο τσατος φώναξε με αποτέλεσμα να απαντήσει δυνατά η Ιωάννα κάνοντας με για λίγο να ξενερώσω ....

Η ιωάννα ήταν λίγο διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη φορά, φαίνεται ταλαιπωρημένη κοπέλα και κάπως ''κομμένη'' στο πρόσωπο της ... ποιος να ξέρει τι ιστορία κουβαλάει η φουκαριάρα. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ τον τσάτσο Κατσικογάμης ... δεν είναι σωστός !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Roumanolagnos1313
Μέλος
78
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2015
Αυτός ο τσάτσος είναι γνωστός. Πάντα με γραβατούλα είναι, και φωνάζει και χτυπάει και τη πόρτα. Πολύ μαλάκας. Είναι η μόνη περίπτωση που την κάνω με κριτήριο αυτόν και όχι τη κοπέλα. Τόσο ξενέρα
20 Ιουνίου, 2015
Δεν πειράζει μύστη μου...μπράβο που μας γλύτωσες από μια φόλαΓερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2