Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 50 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Καμελια.Προκειται για μια νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωποΈρωτας , μακρυ μαυρο μαλλι , ωραια μικρα στητα βυζακια , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι.Η κοπελα δουλευει αρκετο καιρο στον συγκεκριμενο οικο.Δεν εχει καλες κριτικες αλλα εμφανισιακα στο 10ρικο ξεχωριζει.Η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα.

Παρολο τις αρνητικες κριτικες αποφασισα να περασω στα πορνοεδοτερα.Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο ηρθε η λιγομιλητη κοπελα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες με δικια μου πρωτοβουλια για να σπασει ο παγος.Η κοπελα μιλαει καλα Ελληνικα.Η κοπελα αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της και καθισε διπλα μου.Εγω της εγλυψα για λιγο τα πολυ ωραια βυζακια της.Υστερα ξαπλωσα για να με περιποιηθει η κοπελα.Αυτη αμεσως μου εφαρμοσε το προφυλακτικοMoney Mouth.Της ζητησα να μου κανει προκαταρκτικα αλλα αυτη αρνηθηκε λεγοντας οτι δεν κανει τετοια!Κεφάλι σε τοίχο! Η πιπα της ηταν μετρια και με αρκετη χρηση χεριου.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι.Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.

Πρωτη σταση το ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε μετριους ρυθμους.Αυτη ομως δεν συμμετειχε στο σεξΛύπη.Την γαμουσα και της εγλυφα τα βυζια.Οταν της εγλυφα τον λαιμο αυτη γυρνουσε προς τα πλαγια και τραβιοντανMoney Mouth.Δεν θελει φιλια στο προσωπο.Παλι καλα που κοιτουσε εμενα και οχι το ταβανι!Ναι! Αφου ειδε οτι εγω δεν τελειωνω μετα απο λιγο μου ειπε να αλλαξουμε.Δευτερη σταση λοιπον το πισωκολητο.Την ειχα ηδη βαρεθει και ηθελα να χυσω και να φυγωΚουλ.Αυτη ειχε κατεβασει το κεφαλι χαμηλα και κοιτουσε χαμηλα.Αυτο που λεμε κομοδινο.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμουςΚατσικογάμης για να μπορεσω να χυσω.Αυτη εβγαζε καποια επιφωνηματα και κοιτουσε προς τα κατω.Εχει ωραια κωλοτρυπιδα αλλα δεν την δινει.Την γαμουσα και της εριχνα μερικα χαλαρα κωλοχαστουκακια χωρις αυτη να παραπονεθει.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα , ντυθηκε , ειπε ακομα μερικες μαλακιεςΜαλακία και εφυγε.

Συνοψιζοντας , η Καμελια ειναι μια κοπελα αξιολογης εμφανισης.Ειδικα για την περιοχη του Μεταξουργειου.Ειναι μια καθαρη κοπελα που προσεχει την υγιεινη της.Καπου εκει ομως τελειωνουν ολα τα καλαΛύπη.Δεν κανει καθολου προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μικρης διαρκειας.Μπαλακια ουτε λογος να γλυψει.Στο κυριως σεξ δεν συμμετεχει καθολου.Απλως στηνεται και περιμενει να χυσεις.Δεν μου ειπε ξεκαθαρα να τελειωνω αλλα φαινονταν οτι δεν θελει να ξεπερναει το χρονικο οριο του 10λεπτου.Η τσατσα παντως δεν ενοχλησε.Η κοπελα ειναι μονο για να πεταξεις τα χοντρα και τιποτα παραπανωΓερο-μύστης.Εχει λιγο τουπε μουναρας.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Καμέλια
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού