Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτερη καταθεση για εχτες στο Κολωνου 30 ισογειο στη Μιλφαρα την Κατερινα.Την ειχα δει και αυτή τις προαλλες και μου ειχε κανει το κλικ οποτε αυτή τη φορα δεν εχασα την ευκαιρια και μπηκα.Ειναι μια μιλφ μελαχρινη με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα που εμενα προσωπικα μου βγαζει κατι το προστυχο και καβλιαρικο.Εδωσα το καφε και μπηκα στο μεσα δωματιο του οικου το οποιο ηταν σε εξαιρετη κατασταση.Δεν αργησε να ερθει η κοπελα στο δωματιο.Μπηκε ειπαμε δυο λογια και στη συνεχεια περασαμε στο κρεβατι για την τελετουργια Ναι! .Από προκατ εκανε κανα δυο περασματα με τις βυζαρες της από πανω μου μεχρι λιγο να σηκωθεί το εργαλειο και όταν σηκωθηκε εβαλε λαστιχο και αρχισε το τσιμπουκι.Το τσιμπουκι της όλα τα λεφτα χωρις χερια με ωραιο ρυθμο και κανα-δυο ντιπ ηταν ότι πρεπει απολαυση.Αν εγλυφε και μπαλες θα ηταν το τελειο αλλα μην τα θελουμε και όλα.Στο γαμησι την ανεβασα από πανω για αρχη οπου εκανε βαθεια καθίσματα και γω χουφτωνα τις βυζαρες τις και κατοπιν στα τέσσερα μεχρι να ριξω το υγρο πυρ μου μεσα στην καποτα.Λιγη κουβεντουλα και αποχωρηση.
Την ειχα αναγκη την μιλφαρα εστω για μια φορα.Αυτο που αξιζει περισσοτερο είναι σιγουρα το τσιμπουκι της και τωρα που το ξανασκέφτομαι θα μπορουσα να της ελεγα να με τελειωσει ετσι.Και επισης είναι πολύ ευδιάθετος χαρακτηρας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2015
10 ευρω το εισητηριο???
14 Ιουνίου, 2015
Ναι 10 ευρω
16 Ιουνίου, 2015
εμένα δεν μου έκανε καθόλου προκαταρκτικά (ούτε δευτερόλεπτο), έβαλε λάστιχο
κατευθείαν+ έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου μακριά από οποιαδήποτε δυνατότητα επαφής με τα χέρια μου,
10 Ευρώ και πολλά της είναι, κανονικά 4 Ευρώ έπρεπε να είναι. Περίεργο που σου έκανε προκαταρκτικά (έστω και 2 δευτερολέπτων).
06 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ που την θυμαμαι απο παλαιότερα,τιμες 20ρικου ακομα,εκανε προκαταρκτικα κανονικα και με τις βυζαρες με αφηνε να παιζω γιατι ουτε τη δαγκωνα ουτε τη ζουλαγα σαν μαλακας.Τωρα βεβαια που χει πεσει στο δεκαρικο,ισως απαξιωνει το αντιτιμο,ισως το θεωρει μαλακια να τα κανει ολα για ενα δεκαευρο.Bad business αλλα αφου ειναι αφεντικο πια στο μουνί της...και οι πελατες μπορουν να δουν αλλες επιλογες
07 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εσύ πας στο μπουρδέλο να κάνεις "σχέση" ή να γαμήσεις? Την επόμενη φορά θα σε χρεώσω 2 ευρώ και τα υπόλοιπα 8 να στα κάνω δώρο να έχεις να πληρώσεις το ιντερνετ για να κάνεις κριτικές..Όποιος σε "διαβάσει" θα καταλάβει...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5