Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πρωινή επίσκεψη στον εν λόγο οίκο.Ανέβηκα στο σαλόνι, ήταν άδειο και ένας συναγωνιστής έδινε μάχη στο
δωμάτιο.Περίμενα κανένα τέταρτο περίπου ίσως και παραπάνω μέχρι που να βγεί από το δωμάτιο.Ωστόσο κατά την αναμονή ακούγονταν φωνές από το δωμάτιο από την κορίνα.Λέω καλό σημάδι, η τσατσά δεν ενοχλούσε λέω άμα είναι και καλή
μάλλον θα περάσω.Βγαίνει λοιπόν μετά από λίγο η κορίνα την βλέπω και λέω γαμίσημη είναι που λέει και ένας φίλος μου ας μπώ. Εμφάνιση πολύ καλή
Ωραίο σώμα με καμπύλες ωραίο στητό στήθος όμορφο πρόσωπο γενικά ωραία παρουσία.Πέρασα στο δωμάτιο
και περίμενα, μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο και εκεί αρχίζουν τα άσχημα.Ξαπλώνει στο κρεβάτι κλασική
ερώτηση πως με λένε και από που είμαι, και κατευθείαν ερώτηση αν θέλω προφυλακτικό.Της είπα να βάλει
και κατευθείαν παίρνει το προφυλακτικό και πάει να το βάλει σε πεσμένο εργαλείο.Λέω την πατήσαμε
ξεκινάει αμέσως πίπα χωρίς καν να μου έχει σηκωθεί.Της λέω να γλύψει τα @@ όχι δεν κάνω μου λέει
πάω να γλύψω τις ρόγες όχι μου λέει πονάνε,πάω να πιάσω από κάτω όχι δάκτυλα μου λέει.Τέλος πάντων
την έβαλα στα τέσσερα και μετά από λίγο τελείωσα σηκώθηκε έφυγε και ντύθηκα και έφυγα πολύ ξενερωμένος.
Συμπέρασμα κρίμα το κορμί και τσάμπα το εικοσάρικο από μένα μαύρο δαγκωτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
681
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού