Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 305 10
Μπουρδέλα
303007
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Εύα είναι ένα κοντοπούτανο από την Ουκρανία. Δεν θυμάμαι χρώμα μαλλιών, νομίζω προς το καστανόξανθο με ωραία αφράτα βυζιά και ωραίο κώλο. Σε γενικές γραμμές το σώμα της είναι καλό με λίγα πιασιματάκια. Ήρθε στο δωμάτιο και κατέβασε το κορμάκι ώστε να φανούν οι βυζάρες. Άρχισε με απαλά φιλιά στο στήθος μου και στην κοιλιά μου καθώς και παιχνίδια με τη γλώσσα της στο σώμα μου. Μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι, αρκετά καλό με φτυσίματα πάνω στο πούτσο μου. Μία τον έπαιζε, μία τον έφτυνε και μετά τον έπαιρνε στο στόμα της. Ότάν η στύση ήταν ικανοποιητική μου φόρεσε προφυλακτικό και αρχίσαμε ιεραποστολικά. Φιλάκια από μέρους της στο λαιμό μου και έγω στο δικό της αλλά η στάση δεν μας βόλευε. Μετά από προτροπή δική της γυρίζουμε σε πισωκολλητό. Πάλι δεν βολευόταν καλά και φαινόταν να δυσανασχετεί με αποτέλεσμα να μου πέσει κάπως. Αυτή μου βγάζει το προφυλακτικό και βάζει baby oil στο χέρι της και μου έπαιξε μία πολύ ωραία μαλακία. Παρόλα αυτά δεν έχυνα και έτσι αποφάσισε να μου φορέσει (προς τιμήν της) εκ νέου προφυλακτικό για να συνεχίσουμε. Επειδή δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω της είπα να μου σκουπίσει το πούτσο από τα λάδια και να μου ξανακάνει τσιμπούκι. Όντως το έκανε πάλι με φτυσίματα και στο τέλος τον έβαλα μες τις βυζάρες της όπου έχυσα σχεδόν αμέσως. Αυτή παραπονέθηκε ότι τελείωσα δύσκολα αλλά παρόλα αυτά πρέπει να έμεινε ένα γεμάτο εικοσάλεπτο.
Συμπερασματικά ήταν μία καλή κατάθεση αρκεί να μη δυσανασχετούσε και χάλαγε το ωραίο κλίμα. Είναι κρίμα να τα κάνει όλα τέλεια και στο τέλος να παραπονιέται αφήνοντας μία γλυκόπικρη ανάμνηση. Ίσως να μην υπήρξε χημεία. Δεν ξέρω συστήνεται για τις καλές υπηρεσίες αρκεί να μη βγάζει στο τέλος ξινίλα αφού όλα κύλησαν όπως έπρεπε.
Συμπερασματικά ήταν μία καλή κατάθεση αρκεί να μη δυσανασχετούσε και χάλαγε το ωραίο κλίμα. Είναι κρίμα να τα κάνει όλα τέλεια και στο τέλος να παραπονιέται αφήνοντας μία γλυκόπικρη ανάμνηση. Ίσως να μην υπήρξε χημεία. Δεν ξέρω συστήνεται για τις καλές υπηρεσίες αρκεί να μη βγάζει στο τέλος ξινίλα αφού όλα κύλησαν όπως έπρεπε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού