Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Ντιάνα δεν θυμόμουν ου την είχα ξαναδεί ίσως και να την είχα πάρει. Καστανά μαλλιά, καλό κορμί όχι αδύνατη, γλυκιά και χωρίς κακές κουβέντες να έχουν ακουστεί.
Πέρασα στα καινούργια δωμάτια του 2ου ορόφου νωρίς το πρωί - ήταν ανέγγιχτο το κρεβάτι. Ήρθε η μικρή μετά από 7-8 λεπτά χαιρετηθήκαμε και ρώτησε την ηλικία μου (!). Αφαίρεσε τα εσώρουχα αποκαλύπτοντας το λίγο χαλαρό για την ηλικία της στήθος.

Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να τρίβεται. Τα στήθη της στο στήθος μου και πιο χαμηλά, δείγμα ισπανικού και ξανά πάνω για αρκετή ώρα. Σε κάποια στιγμή είχε "εφαρμόσει" πάνω μου τρίβοντας το ξυρισμένο της μουνάκι στην πλήρη ανόρθωση μου. Φιλάκια στο στήθος, κοιλιά λαιμό ήταν μέσα στο πρόγραμμα.

Πέρασμα καπότας και ξεκίνησε πίπα λίγο απότομη και με λίγο δόντι για αρκετή ώρα όμως. Την σταμάτησα για να παίξω και εγώ λίγο με φιλάκια, γλειψίματα - όχι γλυφομούνι δεν ήθελα - στο σώμα και στο στήθος. Απέφευγε την πιθανότητα για φιλιά στο στόμα. Έμεινα σε μία στάση ιεραποστολική μια και με έσφιγγε και με χάιδευε σε πολύ gfe κλίμα. Τελείωσα εκεί και δεν κινήθηκε μέχρι να στραγγίξω .

Καλή συνεύρεση, με την Ντιάνα να το δουλεύει το 10€ και με το παραπάνω. Θα ξανατιμηθεί μόνο σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2015
''Σε κάποια στιγμή είχε "εφαρμόσει" πάνω μου τρίβοντας το ξυρισμένο της μουνάκι στην πλήρη ανόρθωση μου''.
Τύπε μου,έχασες την ευκαιρία για μια... ρομαντική συνεύρεση,αφού έχει γνωστό και δεδηλωμένο παρελθόν!
02 Ιουνίου, 2015
Λες να ηθελε ρομαντικη συνευρεση και να επεφευγε τα ρομαντικα γλωσσοφιλα?Τα οποια δν δινει κ δυσκολα...
(Updated: 03 Ιουνίου, 2015) 03 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στο χωριό μου λένε ''ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ'αλεύρι'',όπερ στη συγκεκριμένη περίπτωση μεταφράζεται ότι τα γλωσσόφιλα ίσως τα δίνει επιλεκτικά μόνο στον γκόμενό της,το μουνί της και τον κώλο της μπορεί να τα έχει... free,ποιός ξέρει πώς σκέφτονται οι τσούρκες πλην ελαχίστων έμπειρων χυστών...
03 Ιουνίου, 2015
Φανταστείτε ποσό αγαμιτη θα ειναι η συγκεκριμένη έξω απο το μπουρδελο για να θέλει μια ρομαντική συνεύρεση ΓαμήσουΝαι!
K
kinikos777
(Updated: 03 Ιουνίου, 2015) 03 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν νομίζω να΄ναι όπως τα λες!Μουνάρα μπορεί να μην είναι όπως το εννοεί ο πολύς κόσμος,αλλά μια χαρά καβατζώνει όποιον γουστάρει άμα θέλει να γαμηθεί...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5