Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 131 10
Μπουρδέλα
130978
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
2/6/2015 , 03:15π.μ
Πετάχτηκα ελατηριο πιστευοντας πως δεν ακουσα το ξυπνητηρι των 04.35 πμ.
-Ω ρε πούστη μου αγχος .......
Ο 3πλός Ελληνικος μαζι με 3 τσιγάρα με ίσιωσε. Το μπρέκφαστ στην δουλειά λέω.
Και τωρα τι κανουμε αναρωτιέμαι.
Η συνειδητή αποχή μου απο το "πορνίζειν" βρήκε απέναντι της την πανσέληνο και τους διαόλους να κερδίζουν ακόμη μια μάχη .
Κούμπωσα 1/4 γεννόσημο ....... ημουν ηξεις-αφήξεις γι αυτο δεν πηρα 1/2 .
Εάν δεν προκυψει λέω να μην φάω ζόρι με το ρημάδι.
Κανω τα σχετικώς ανθρωπινα και 04.10 ημουν στο μοτο για Μετάξι . Παω για Μ.Α 15 λεω να πετύχω το μπαλλετικού τυπου γκράννυ λέω την Ναταλί .
ΚΛΕΙΣΤΟΝ απογοήτευση. Μπουκάρω στο Κολωνου 47 ισόγειο . Ενας πρωτόγονος αφρικανός καθόταν στο σαλόνι . Εντελως ape ομως ...... μετά απο12 λεπτα αναμονης σηκωθηκα κι εφυγα .
Ημουν ετοιμος να πανηγυρισω την νίκη κατά των δαιμόνων ΑΛΛΑ λεω δεν μπαινω και στο Κ. 47 ?
Η τσατσα με καλοδέχτηκε κι ανακοινωνει 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ...... Η ΝΑΤΑΛΙ ..... και σκάει το λατρευτό μου γκράννυ απο το παραβάν πανω σε ωραίες πλατφόρμες με το μαλλι σαφως βελτιωμένο απο την τελευταια φορα που την ειδα και ΠΗΡΑ .
Δεν χρειάστηκε ΚΑΝ να πει πρόγραμμα κλπ.
Εφυγα με σούζα για το δωματιο !
Εσκασε το γκράννυ μ 'εκεινο το αθωο κι αμήχανο βλέμα .
Γονάτισα στο κρεβατι να την υποδεχτω. Αγκαλιαστηκαμε , με εκεινη να ψηλαφίζει τους τραπεζοειδής μύες καθως και να χουφτώνει τους δελτοειδής . Γουσταρε μυικό ψαχνό .
Της ζητησα να ξαπλώσει για να αρχίσω δουλειά .
Επρεπε να πέσω απο κάτω να δουλέψω στην ράμπα. Πέρασα λιγο απο τις τεράστιες ρόγες της κι αρχισα ενα ανελέητο γλειφομούνι.
- Σε θυμηθηκα ψυθίρισε .........
Α ρε γίγαντα αλησμόνητε (!) σκεφθηκα .
Ανέβασα στροφές ημουν σε κατάσταση " εξορκισμου" , κατέβαζε υγρα , τα επινα σεληνιαζόμουν . . .
Ειχε χωσει τα λέπτα της δαχτυλα στους τραπεζοειδης και τους μαλασε με μανία .
Ακολούθησαν κάποιοι σπασμοι και ακινητοποίηση της λεκάνης .
Γονατισα πηρα το πόδι της κι αρχισα να το γλείφω με μανία ύαινας που ετοιμαζεται να κατασπαράξει την
λεία της.
Την παρατηρούσα.. .
Μπορει η κλημακτηριος να την εχει αφήσει χρόνια τωρα αλλά με τον σεληνιασμό που ειχε ισως και να
ειχαμε ωορρηξία κατ' εξέρεση εκεινη την στιγμη. . .
Μου σκούπισε με υγρο χαρτομαντηλο το tool εκανε μια αποπειρα να το γλείψει αλλα ημουν ήδη ετοιμος να
αδειάσω.
- Τι να κανω ? με ρωτησε.
- Βάλτο και ξάπλωσε της ειπα.
Ξεκίνησε ενα εντελώς ερωτικό γαμήσι .Σαν να πήδας την ζωντοχήρα γειτόνισα που σε ποθούσε καιρό τωρα.
Το τέλος δεν αργησε να ελθει. Η εξαιρετικη σε ποσότητα σπέρματος με αφησε αναυδο ! Με κράτησε μεσα και πάνω της ενω σφάδαζα απ την παρατεταμένη και οργιώδη εκλυση ορμονών.
Δεν ηθελα να φύγω .
Αλληλοευχαριστησαμε ο ενας τον αλλον ψυθηριστα αγαπησιάρικα.
Ομορφη δεν ειναι . Κορμάρα για την ηλικια της 50+ ΕΙΝΑΙ .
Πρέπει να ειχε κανει κλασσικο χωρο στα νιάτα της ....δεν την ρώτησα ισως μια αλλη φορα.
Σήμερα πρωι πηγα 05:10 π.μ 2/6 γι αυτο και η 3η βαρδια η οποια προερχεται τυπικα απο την 1/6.
Δεν ήθελα να "μαγαρίσω" την ημέρα του Αγίου Πνευματος .
Καλο καλοκαίρι να εχουμε , και καλά μουνια (επι πληρωμή) στον πούτσο μας !
Πετάχτηκα ελατηριο πιστευοντας πως δεν ακουσα το ξυπνητηρι των 04.35 πμ.
-Ω ρε πούστη μου αγχος .......
Ο 3πλός Ελληνικος μαζι με 3 τσιγάρα με ίσιωσε. Το μπρέκφαστ στην δουλειά λέω.
Και τωρα τι κανουμε αναρωτιέμαι.
Η συνειδητή αποχή μου απο το "πορνίζειν" βρήκε απέναντι της την πανσέληνο και τους διαόλους να κερδίζουν ακόμη μια μάχη .
Κούμπωσα 1/4 γεννόσημο ....... ημουν ηξεις-αφήξεις γι αυτο δεν πηρα 1/2 .
Εάν δεν προκυψει λέω να μην φάω ζόρι με το ρημάδι.
Κανω τα σχετικώς ανθρωπινα και 04.10 ημουν στο μοτο για Μετάξι . Παω για Μ.Α 15 λεω να πετύχω το μπαλλετικού τυπου γκράννυ λέω την Ναταλί .
ΚΛΕΙΣΤΟΝ απογοήτευση. Μπουκάρω στο Κολωνου 47 ισόγειο . Ενας πρωτόγονος αφρικανός καθόταν στο σαλόνι . Εντελως ape ομως ...... μετά απο12 λεπτα αναμονης σηκωθηκα κι εφυγα .
Ημουν ετοιμος να πανηγυρισω την νίκη κατά των δαιμόνων ΑΛΛΑ λεω δεν μπαινω και στο Κ. 47 ?
Η τσατσα με καλοδέχτηκε κι ανακοινωνει 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ...... Η ΝΑΤΑΛΙ ..... και σκάει το λατρευτό μου γκράννυ απο το παραβάν πανω σε ωραίες πλατφόρμες με το μαλλι σαφως βελτιωμένο απο την τελευταια φορα που την ειδα και ΠΗΡΑ .
Δεν χρειάστηκε ΚΑΝ να πει πρόγραμμα κλπ.
Εφυγα με σούζα για το δωματιο !
Εσκασε το γκράννυ μ 'εκεινο το αθωο κι αμήχανο βλέμα .
Γονάτισα στο κρεβατι να την υποδεχτω. Αγκαλιαστηκαμε , με εκεινη να ψηλαφίζει τους τραπεζοειδής μύες καθως και να χουφτώνει τους δελτοειδής . Γουσταρε μυικό ψαχνό .
Της ζητησα να ξαπλώσει για να αρχίσω δουλειά .
Επρεπε να πέσω απο κάτω να δουλέψω στην ράμπα. Πέρασα λιγο απο τις τεράστιες ρόγες της κι αρχισα ενα ανελέητο γλειφομούνι.
- Σε θυμηθηκα ψυθίρισε .........
Α ρε γίγαντα αλησμόνητε (!) σκεφθηκα .
Ανέβασα στροφές ημουν σε κατάσταση " εξορκισμου" , κατέβαζε υγρα , τα επινα σεληνιαζόμουν . . .
Ειχε χωσει τα λέπτα της δαχτυλα στους τραπεζοειδης και τους μαλασε με μανία .
Ακολούθησαν κάποιοι σπασμοι και ακινητοποίηση της λεκάνης .
Γονατισα πηρα το πόδι της κι αρχισα να το γλείφω με μανία ύαινας που ετοιμαζεται να κατασπαράξει την
λεία της.
Την παρατηρούσα.. .
Μπορει η κλημακτηριος να την εχει αφήσει χρόνια τωρα αλλά με τον σεληνιασμό που ειχε ισως και να
ειχαμε ωορρηξία κατ' εξέρεση εκεινη την στιγμη. . .
Μου σκούπισε με υγρο χαρτομαντηλο το tool εκανε μια αποπειρα να το γλείψει αλλα ημουν ήδη ετοιμος να
αδειάσω.
- Τι να κανω ? με ρωτησε.
- Βάλτο και ξάπλωσε της ειπα.
Ξεκίνησε ενα εντελώς ερωτικό γαμήσι .Σαν να πήδας την ζωντοχήρα γειτόνισα που σε ποθούσε καιρό τωρα.
Το τέλος δεν αργησε να ελθει. Η εξαιρετικη σε ποσότητα σπέρματος με αφησε αναυδο ! Με κράτησε μεσα και πάνω της ενω σφάδαζα απ την παρατεταμένη και οργιώδη εκλυση ορμονών.
Δεν ηθελα να φύγω .
Αλληλοευχαριστησαμε ο ενας τον αλλον ψυθηριστα αγαπησιάρικα.
Ομορφη δεν ειναι . Κορμάρα για την ηλικια της 50+ ΕΙΝΑΙ .
Πρέπει να ειχε κανει κλασσικο χωρο στα νιάτα της ....δεν την ρώτησα ισως μια αλλη φορα.
Σήμερα πρωι πηγα 05:10 π.μ 2/6 γι αυτο και η 3η βαρδια η οποια προερχεται τυπικα απο την 1/6.
Δεν ήθελα να "μαγαρίσω" την ημέρα του Αγίου Πνευματος .
Καλο καλοκαίρι να εχουμε , και καλά μουνια (επι πληρωμή) στον πούτσο μας !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2015
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Το 100άρι κοστιζει 15.5 € και ειναι "χαραγμένο" σε τέταρτα. Οταν παιρνω 1/2 δλδ 50 mg εχει διαρκεια μεσα στην ημερα πολύ καλη.
Δεν μου κανει ταχυκαρδία ,αλλα ενα ελαφρύ στέγνωμα στα ιγμόρια παροδικό και μια ελαφρια οφθαλμοπίεση (βλ. κοκκίνισμα στα ματια , παροδική και αυτή) .
Εαν δε, σε φτιάχνει και το έτερον , ε τοτε γίνεται "ΑΞΊΝΑ" το εργαλειο.