Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 57 10
Μπουρδέλα
78684
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
...καθόμουνα ως συνήθως και διαλογιζόμουν πίνοντας φραπόγαλο και ξάφνου σκέφτηκα ότι ένας έμπειρος γαμευτής μπορεί να αντλήσει το μέγιστο όφελος , με ελάχιστο συναισθηματοχρηματικό κόστος στα μεταξένια αλώνια...
...είδα ένα άπειρο μέν , τσουλάκι δε ,μελαγχροινό με καυλόφατσα κανονικού σαρκίου και έτσι πόνταρα πανω του ένα 10άρικο για λίγη αυτοπεποίθηση.
...δεν πρόλαβα να βγάλω τα ρούχα μου και το τσουλάκι μπούκαρε , ανταλλάξαμε κάποιες αναγνωριστικές δαγκωματιές (!) καθώς δεν υπήρχε άλλη δυνατή γλώσσα επικοινωνίας, και ύστερα η γάμευση ήταν μια αλληλουχία: χειροπεομάλαξης --> επιπόλαιας κλειτοριδοπαράτριψης--> φευγαλαίας αιδοιλειχίας ( δε με άφησε και πολύ για να μην ξεφύγει απο τα επαγγελματικά πλάισια)-->ιεραποστολικής γάμευσης-->κυνικής γάμευσης ( ενώ με ρώτησε καναδυό φορές αν τελείωσα ,και αν και δεν έπαιρνε βολική στάση για να αποφύγει τη γάμευση , παρόλαυτά το γράπωσα και το γάμευσα όπως ήθελα!) ...
δεν συνίσταται για άπειρους πόρνους
...είδα ένα άπειρο μέν , τσουλάκι δε ,μελαγχροινό με καυλόφατσα κανονικού σαρκίου και έτσι πόνταρα πανω του ένα 10άρικο για λίγη αυτοπεποίθηση.
...δεν πρόλαβα να βγάλω τα ρούχα μου και το τσουλάκι μπούκαρε , ανταλλάξαμε κάποιες αναγνωριστικές δαγκωματιές (!) καθώς δεν υπήρχε άλλη δυνατή γλώσσα επικοινωνίας, και ύστερα η γάμευση ήταν μια αλληλουχία: χειροπεομάλαξης --> επιπόλαιας κλειτοριδοπαράτριψης--> φευγαλαίας αιδοιλειχίας ( δε με άφησε και πολύ για να μην ξεφύγει απο τα επαγγελματικά πλάισια)-->ιεραποστολικής γάμευσης-->κυνικής γάμευσης ( ενώ με ρώτησε καναδυό φορές αν τελείωσα ,και αν και δεν έπαιρνε βολική στάση για να αποφύγει τη γάμευση , παρόλαυτά το γράπωσα και το γάμευσα όπως ήθελα!) ...
δεν συνίσταται για άπειρους πόρνους
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Πρέπει να της ενεργοποίησες τον πυελογεννητικό σωλήνα ισως ισως και κάποιο μικροτραυματισμό στον τράχηλο .
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ.