Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Εσπρωξα την πορτα και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια και την Μονικα.Η Μαρια ειναι μια νεαρη Αλβανιδα με ξανθο σγουρο μαλλι , ομορφο προσωπο , ωραια μικρα στητα βυζακια , κοντη σε υψος και ωραια αδυνατο σωμα με απιθανο κωλαρακι! Η Μονικα ειναι μια νεαρη Αλβανιδα με καστανοξανθο μαλλι , μετριο σε ομορφια προσωπο , μικρομεσαιο στητο στηθος , κανονικο αναστημα και αδυνατο κορμι.Η Μονικα με καυλαντησε πιο πολυ στο σαλονι και αποφασισα να περασω μαζι τηςΚεφάλι σε τοίχο! , αν και η Μαρια μου αρεσε πιο πολυ.Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο.

Ξαπλωσα στο κρεβατι και σκεφτομουν να τις παρω παρτουζαΧμμμ;.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Μονικα.Της προτεινα παρτουζα αλλα αυτη δεν δεχτηκε λεγοντας διαφορες μαλακιες για την ΜαριαΕμμμμ.Το εχουν οι πουτανες να θαβουν η μια την αλλη!Ναι! Μην πουν καμια καλη κουβεντα!Ναι! Ξαπλωσε απο πανω μου και μου εκανε μερικα προκαταρκτικα.Μου εγλυψε λιγο τα βυζακια μου.Εντωμεταξυ μερικες φορες που με πλησιασε και ανοιξε το στομα της για να μιλησει , μου ηρθε μια ασχημη μυρωδια απο το στομα της!Κεφάλι σε τοίχο! Σαν να ειχε να πλυνει τα δοντια της καμια βδομαδα!!!Money Mouth ΕΛΕΟΣ!!!Κεφάλι σε τοίχο! Ειχα ηδη ξενερωσειMoney Mouth.Αυτη μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια αδιαφορη και αγαρμπη πιπα.Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.

Πρωτη και τελευταια σταση το ιεραποστολικο.Την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και ημουν σε αποσταση απο αυτην.Αυτη ευτυχως δεν μιλουσε πολυ!Ναι! Την σφυροκοπουσα για πολυ ωρα.Της εριξα αρκετες πουτσιες! Αυτη εβγαζε επιφωνηματα και με προετρεπε να χυσω μεσα στη μουναρα της.Τελειως fake η φασηMoney Mouth.Τελικα μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Της εδωσα ενα 10ρικο και της ειπα να μου στειλει στο καπακι την ΜαριαΝαι!.

Συνοψιζοντας , η Μονικα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Κανει ελαχιστα προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μικρης διαρκειας και αγαρμπη.Εδειξε σημαδια βιασυνηςΛύπη.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι δεν προσεχει την στοματικη της υγιεινη!Ναι! Το στομα της βρωμουσε!Κεφάλι σε τοίχο! Καντε της δωρο μια οδοντοκρεμα!Ναι! Δεν σας την συστηνω!Καπέλο Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Υ.Σ. Ο συναγωνιστης mpixths131313 Καπέλο εχει γραψει ορθα οτι η κοπελα ειναι βρωμιαρα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μόνικα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2015
Άντε ρε με τα ζώα όλα...βρωμιάρες...Εδώ ρε φίλε πας σε μασατζίδικο και έχει φάει η άλλη και έρχεται έτσι, με τα σουβλάκια και τα τζατζίκια..'Οπως κι αυτή η γαμημένη η τσιγαρίλα σε μασατζούδες ή στουντιοκόριτσα....Πόσο μάλλον στο μπουρδέλο των 10ευρώ....Αλλά το 10,το 20 ή το 50 ή 60,μπορεί να έχει μια σχέση,αλλά δεν είναι απόλυτο, είναι πόσο σέβεται η άλλη εαυτόν και πελάτη...
26 Μαΐου, 2015
Η στοματικη της κοιλοτητα ειναι γεματη βακτηρια,πρεπει αμεσα να αρχισει τα ακαποτα τελιωτικα και να τα καταπινει,τοτε βακτηρια τελοςΝαι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2