Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πέρασα το απόγευμα να δω τι παίζει στην Λιοσίων και αποφάσισα να κάνω σε αυτό το μπουρδέλο την τέταρτη κατάθεση για αυτή την μέρα...
Η συγκεκριμένη τσατσά, κοντή μαυριδερή δεν μου έχει κάνει κάτι αλλά την αντιπαθώ όπως και τόσους άλλους στην καθημερινότητα μου. Δεν χρειάζεται να έχεις λόγους να αντιπαθήσεις κάποιον την σήμερον ημέρα, απλά πιστεύω ότι το ψυχικό σώμα αντιλαμβάνεται περισσότερα πράγματα και προειδοποιεί.
Τέλος πάντων μου παρουσίασε μία κοπελίτσα που πρώτη φορά βλέπω, το πολύ να είναι 22 ετών. Φορούσε ένα ωραίο σετ με άσπρα εσώρουχα και σε συνδυασμό με τα μαύρα γυαλάκια με ερέθισε και έδωσα το 20ρικο να μπω. Η κοπέλα είναι αρκετά κοντούλα με μαύρα ίσια μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, 2άρια βυζιά και ωραία αφράτη κολάρα! Έχει εμφάνιση παρθενοπιπίτσας και το ίδιο βγάζει στο δωμάτιο...
Μπήκε λοιπόν χαμογελαστή στο δωμάτιο και εγώ της όρμησα χουφτώνοντας τον κόλο της και φιλώντας την στο λαιμό στα όρθια. Αφού έβγαλε όλα τα εσώρουχα, ξάπλωσα και έφερα τα βυζάκια της μπροστά μου να τα γλύψω λιγάκι. Αυτή αμέσως έκατσε πάνω μου και τριβόταν στον καυλωμένο μου πούτσο σαν να το είχε ανάγκη, αλλά τελικά σταμάτησε και μου πέρασε προφυλακτικό. Μέχρι στιγμής πίστευα ότι θα κάνω το γαμήσι της χρονιάς, αλλά η συνέχεια ήταν τραγική...
Όπως ήταν πάνω μου προσπαθούσα να της τον βάλω αλλά μάταια γιατί εκεί που πήγαινε να μπει τραβιόταν. Είπα να το αφήσω για αργότερα το γαμήσι και ζήτησα να μου κάνει πίπα, αλλά έκανε πως δεν καταλαβαίνει σε ότι λέω. Της έκανα και νοήματα αλλά τίποτα! Δεν καταλάβαινε γρι Ελληνικά αλλά λίγες λέξεις που πετούσε της έλεγε ολοκάθαρα σαν Ελληνίδα! Χμμμ;
Αφού παρακάμφθηκε η πίπα, στήθηκε από μόνη της στα τέσσερα με εντελώς κλειστά τα πόδια και με τα δύο μαξιλάρια από κάτω της. Πήγα να της το βάλω αλλά σφιγγόταν και τραβιόταν μπροστά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον βάλω. Αφού την ακινητοποίησα με δύναμη κατάφερα να μπω μέσα της, ενώ αυτή φώναξε την λέξη ''Πίκολο'' όταν προσπαθούσα και έκανε σαν να μπήκε καμιά πούτσα 30 πόντους μέσα της! Άκου εκεί Πίκολο! Σιγά μην είμαι και ο Σονγκόκου Ντροπή! Πραγματικά το μουνί της ήταν πολύ στενό και παίζει η κοπέλα όντως να μην άντεχε το γαμήσι!
Δεν κατάφερα να την σπρώξω για αρκετή ώρα, αφού συνέχεια δυσφορούσε και τραβιόταν μπροστά. Σταμάτησα και της είπα να γυρίσει κανονικά, αλλά και εκεί μπήκα πολύ δύσκολα και όταν την γαμούσα έβγαζε κραυγές πόνου. Μετά σταμάτησα και της έκανα γλειφομούνι μπας και χαλαρώσει και τελειώσω καμιά ώρα. Της έγλειψα την κλειτορίδα και καύλωσε βγάζοντας κραγούλες ικανοποίησης, αλλά με σταμάτησε για να συνεχίσουμε. Την γάμησα ακόμα λίγο κανονικά και έκανα νόημα να έρθει πάλι από πάνω γιατί συνέχισε να αποφεύγει την διείσδυση. Αφού ήρθε από πάνω μου και κατάφερα να της το βάλω, κουνιόταν πολύ χάλια και δεν βρίσκαμε ρυθμό. Την σταμάτησα και την έβαλα πάλι στα τέσσερα για να τελειώνω, ενώ αυτή μου έδειχνε ότι έχουμε μόνο ένα λεπτό και φεύγει. Όντως η ώρα είχε περάσει χωρίς ουσιαστικά να έχω γαμήσει. Σε κάθε αλλαγή να πω ότι δυσανασχετούσε και το έκανε με το ζόρι. Στήθηκε στα τέσσερα με κλειστά τα πόδια, αλλά εγώ της τα άνοιξα, όμως πριν μπω ήδη τραβιόταν μπροστά χωρίς να μπορώ να κουνηθώ έστω για λίγο. Μετά την έβαλα κανονικά ενώ αυτή μου έδειχνε το ρολόι και ότι θα φύγει. Για να μην φύγω χωρίς να χύσω, έβγαλα το προφυλακτικό και τον έπαιζα να χύσω πάνω της αλλά αυτή σηκώθηκε και άρχισε να ετοιμάζεται. Προσπάθησα να την πείσω να κάτσει για να χύσω με μαλακία όχι όμως πάνω της, απλά να την χουφτώνω αλλά μάταια δεν κρατιόταν και μου έκανε νόημα να ξαναπληρώσω. Φεύγοντας της γνωστοποίησα ότι θα ζητήσω τα λεφτά πίσω αλλά ήταν αδιάφορη και έφυγε.
Εν τέλει έχυσα με μαλακία και φεύγοντας ζήτησα τα λεφτά πίσω από την τσατσά, αλλά αυτή άρχισε τις παπαριές ότι έκατσα 15 λεπτά στο δωμάτιο και δεν γίνεται να μου τα δώσει. Της εξηγούσα τι έγινε στο δωμάτιο αλλά συνέχιζε να κάνει το κορόιδο λέγοντας ότι η κοπέλα είναι ένα μήνα εκεί και δεν έχει κάνει παράπονο κανένας. Σε άλλες περιπτώσεις έπαιρνα με τσαμπουκά όλο το ποσόν πίσω, αλλά σε εκείνη την φάση δεν είχα όρεξη να μαλώσω και με τα πολλά αφού μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο, μου έδωσε πίσω το 10ρικο. Το όνομα της κοπέλας δεν το συγκράτησα. Αυτά...
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 toumbous, tralalajos

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2015
Μαλλον πηρες την καινουργια ΝιναΚαπέλο
26 Μαΐου, 2015
Στα ιταλικά ρε σου λεγε οτι ειναι μικρο,ποιος Σονγκοκου ρε χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχα.Α ρε ελληνικη νεολαια
26 Μαΐου, 2015
Σωστά TOMMY έτσι την λένε!Masonry επίτηδες το έγραψα για να γελάσετε, το κατάλαβα ότι μιλούσε Ιταλικά αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει Καπέλο
E
Erotiaris26
26 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αδερφε over 2,0 - 2,5 το επαιξες και μπηκαν δυο γκολ?????Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
26 Μαΐου, 2015
Mύστη μετά απ'αυτό χρειάζεσαι ένα πολύ ρομαντικό γαμήσι με ακα κρεμπιέ για να συνελθεις Ναι!Ναι!ΜατάκιΜεγάλο χαμόγελο
26 Μαΐου, 2015
Ναι ρε Kostaki το έχω τεράστια ανάγκη αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα στα μπουρδέλα! Ευτυχώς γυρνάει η δικιά μου και θα θυμηθώ την αίσθηση του ακάποτου! Κουλ
E
Erotiaris26
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6