Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 78 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχοντας ξανανεβάσει κριτική για τη Χριστίνα,θα κάνω πάλι μια συνοπτική και περιληπτική αποτίμηση των εντυπώσεών μου.Την έχω τιμήσει τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη ιερόδουλη,από το φθινόπωρο περίπου και μετά,οπότε μπορώ να είμαι αρκετά σίγουρος για την ορθότητα της άποψής μου.
Πρόκειτα για μια νεαρή Ρουμάνα (μάλλον),με παρελθόν στο Μεταξουργείο,όπου έχει δουλέψει και σε διάφορους άλλους οίκους απ’ό,τι πληροφορήθηκα από παλαιότερους έγκριτους συναγωνιστές.Είναι μάλλον ψηλή,λευκόδερμη στον μεσογειακό τόνο,με κανονικό γυναικείο κορμί,χωρίς περιττά κιλά,στήθος μέτριο σε μέγεθος και αρκετά στητό,και σαλονάρει πάντοτε γυμνόστηθη.Δεν μπορείς να την πεις όμορφη με τα κοινώς παραδεκτά γούστα,με καυλιάρικη όμως έκφραση σίγουρα ναι!Τώρα έχει βαμμένο καστανόμαυρο μαλλί στο ύψος των ώμων,την έγω γνωρίσει με μαύρο.Δεν έχει σταθερή ''πολιτική'' στο σαλονάρισμα,που μπορεί να είναι από επιθετικό έως μια τυπική παρουσίαση.Ίσως λόγω μιας ''μαγκιάς'' στον τρόπο εκφοράς του λόγου να έχει εγείρει αντιπάθειες,έχω όμως πιάσει τη συχνότητά της και τα πάμε καλά στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Στα του αγώνα,αν την προσεγγίσεις σωστά είναι αρκετά αγαπησιάρα,με τα... φεγγάρια της σε αφήνει να τη γλείψεις,(δεν ανακοινώνει 69 στο σαλόνι),και σε σταματάει πριν χύσει.Κάνει λίγα έως καθόλου προκαταρκτικά,η πίπα της είναι ικανοποιητική και με διάρκεια, αλλά είναι λίγο μονότονη, χωρίς εναλλαγές.Αρχίδια σπανίως γλείφει,συνήθως τα χαϊδεύει επικουρικά.Δεν φέρνει αντίρρηση στην αλλαγή στάσεων,αν κι εγώ δεν το συνηθίζω,είναι υπομονετική με τον πελάτη,συμμετέχει έντονα,(το καταλαβαίνεις από τη σχετική υγρασία που νοιώθεις κάποια στιγμή),και είναι η μοναδική ιερόδουλη που νοιώθω κάποια στιγμή να στενεύει το μουνί της και να έχω πιο ικανοποιητική τριβή!Με το χρόνο δεν είχα ποτέ πρόβλημα,και με την παρούσα αλλά και με την παλαιότερη υπηρεσία που είχε.
Ελπίζω ότι σας έδωσα μια ικανοποιητική και περιεκτική κριτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2015
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ανώτατος
52
Πόντοι:
10.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, LITHOS 77 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2015
Ξέχασα να γράψω ότι γλωσσόφιλα δεν έχω επιδιώξει,(το σημειώνω γιατί διάβασα ότι κάποιους τους... κυνηγάει να τους δώσει!),αν και είναι δεκτική στη face to face επαφή.
24 Μαΐου, 2015
δυστυχως μαλλον δε προλαβες τη μαρια τη κοντη που επαιζαν ντουετο στο λ28 ισογειο...καλη η χριστινα,αλλα η μαρια τοτε ειχε παρει ολο το χαρτι και δικαιως
(Updated: 25 Μαΐου, 2015) 25 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ισχυρίστηκα ότι είναι αυτή και καμία άλλη,απλώς ικανοποιεί τον μέσον όρο των απαιτήσεών μου.Η τσατσά της μού είπε ότι εκεί στον όροφο δούλευε πιο παλιά μια ''Σίσσυ η Θεσσαλονικιά'',κι αυτή πολύ καλή,οι παλαιότεροι θα τη θυμόσαστε μάλλον.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3