Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 102 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εσπρωξα την πορτα και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω ισογειου οικου ανοχης.Εκατσα στον καναπε και η τσατσα μου παρουσιασε την Γκαμπριελλα που ειχα παρει με κακες εντυπωσεις προσφατα και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναπαρωΓερο-μύστης.Αμεσως μετα μου παρουσιασε την Αλεξανδρα.Προκειται για μια νεαρη γυναικα με ομορφο προσωποΈρωτας με ενα πιρσινγκ πανω απο τα χειληΓλώσσα , μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , μεσαιο νερουλοΛύπη στηθος , λιγο μελαμψο δερμα , κανονικο υψος και ωραιο αδυνατο κορμι! Εχει προστυχο και καυλιαρικο προσωπο! Επισης φορουσε και γυαλια μυωπιας που την κανουν να μοιαζει με γραμματεα.Το νερουλο στηθος ειναι το αδυνατο σημειο στην εμφανιση της.Στο προσωπο μοιαζει καπως με την Αννα ΚουΝαι!.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.Η κοπελα ειχε ξεκινησει περυσι την καριερα της στο Μεταξι.Μετα εξαφανιστηκε και πριν απο λιγο επανεμφανιστηκε.Εδωσα 15 ευρω και ειπα στην τσατσα να μου στειλει την Αλεξανδρα.

Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Αλεξανδρα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Αυτη εβγαλε τα γυαλακια της.Η κοπελα εβγαλε τα εσωρουχα της και ξαπλωσε διπλα μου.Επαιξε λιγο με το καυλι μου και μου εφαρμοσε το προφυλακτικο.Εγω ταυτοχρονα σηκωσα το ενα της ποδι και επαιζα επιφανειακα με το μουνακι της.Δαχτυλο βαθια μεσα δεν αφηνει.Εχει πολυ ομορφο μουνακι παντως.Η κοπελα εκανε μια μετρια πιπα με αρκετη χρηση χεριου.Εγω ταυτοχρονα κοιτουσα το θεαμα απο τον καθρεπτη.Οταν σταματουσε την πιπα τοτε εγω επιανα το καυλι μου και το βαρουσα πανω στα τσιμπουκοχειλα της! Καυλιαρικο θεαμα.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και αυτη εβγαζε καποια ψευτοεπιφωνηματα.Δεν συμμετειχε ιδιαιτερα.Την γαμουσα και εβλεπα την καυλιαρικη φατσα της.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Επειδη ομως θα αργουσα να τελειωσω για αυτο την εστησα στα τεσσερα.Δευτερη σταση λοιπον το πισωκολητο.Αυτη ειχε χαμηλωσει το κεφαλι της μπροστα και πιαστηκε απο το κρεβατι με τα χερια της μπροστα.Της τον εχωσα στη μουναρα της και αρχισα να την ξεμουνιαζω δυναταΚατσικογάμης.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα αυτη τη φορα και με κοιτουσε απο τον καθρεπτη.Τουλαχιστον κοιτουσε τον καθρεπτη.Ηταν καυλιαρικο το θεαμα απο τον καθρεπτηΓλώσσα.Υστερα απο αρκετη ωρα εντονου σφυροκοπηματος Κατσικογάμηςαρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Αλεξανδρα ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Για τα δικα μου γουστα ειναι μουναραΈρωτας.Δυστυχως ομως αποφευγει τα γλωσσοφιλα.Δεν κανει προκαταρκτικα και η πιπα της ειναι μετρια.Η πιπα της εχει μετρια διαρκεια.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων αλλα δεν συμμετεχειΛύπη στο κυριως σεξ.Επιτρεψτε μου ομως να κανω μια συγκριση με την Γκαμπριελλα που δουλευει στον ιδιο οικο και στην ιδια αλλαγη με την Αλεξανδρα.Θα ελεγα οτι η Αλεξανδρα ειναι πιο δεκτικη σε φιλια στο σωμα , σε δαχτυλο επιφανειακα στο μουνακι κτλ.Με την Αλεξανδρα περασα καλυτερα απο οτι με την Γκαμπυ , χωρις βεβαια να εχω μεινει ευχαριστημενος απο την αποδοση της.Τουλαχιστον ηταν καλυτερη απο την Γκαμπυ!Ναι! Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού