Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η δεύτερη και τελευταία κατάθεση της ημέρας,έγινε στην Νικόλ απο Μολβαδία που εργάζεται στην αλυσίδα τους τελευταίους 4 μήνες περίπου.Εμφανισιακά είναι κοπέλα της διπλανής πόρτας και δεν σου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι.Αλλά οι υπηρεσίες της αναπληρώνουν οποιαδήποτε εμφανισιακά κενά έχει. Είναι κοντή,με λευκό δέρμα,τα μαλλιά της αυτήν την φορά τα είχε καστανά βαμμένα,με όγκο ως τους ώμους,έχει σώμα με λίγα πιασιματάκια και χαρακτηριστική χονδρή στρογγυλή μύτη.
Στο δωμάτιο όταν μπήκε είπαμε κάποια βασικά πράγματα να σπάσει ο πάγος.Η φωνή της είναι σχετικά μπάσα και Ελληνικά μιλάει μέτρια σε συνεννοήσημο βαθμό.
Αγκαλιαστήκαμε και άρχισα να θωπεύω το μουνάκι της βάζοντας το χέρι μου μέσα στην κυλότα της.Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χαμουρέματα και αφού είχα φτιαχτεί αρκετά καλά ξάπλωσα η κοπέλα αφαίρεσε τα εσώρουχα της και ξάπλωσε πάνω μου και συνέχισε να με φιλάει.Έπειτα με έγλυψε μέσα στους λοβους τον αυτιών μου,ανατριχιάζοντας με,στον λαιμό μου,στις θηλές μου,στην κοιλιά μου και στα μπούτια μου.Μόλις έφθασε στο επίμαχο σημείο καθάρισε με μωρομάντηλο πούτσο καθώς και αρχίδια μετά απο προτροπή μου.Ξεκίνησε απο τα αρχίδια τα οποία πιο πολύ φίλαγε παρά έγλυφε μιας και μάλλον την ενοχλούσαν οι τρίχες.Τον πούτσο αρχικά τον πήρε ρηχά στο στόμα της και στην συνέχεια τον έβαλε κανονικά και άρχισε ένα επανηληπτικό τσιμπούκι αρχικά χωρίς χέρι και με μέτρια ταχύτητα και κατόπιν με χέρι και με γρήγορη ταχύτητα προσπαθώντας να με τελειώσει,κάτι που δεν μου άρεσε και φυσικά είχε τα αντίθετα αποτελέσματα.
Την γύρισα σε 69 όπου και την έγλυψα λίγο μιας και κατάλαβα βάζοντας δάχτυλο κάποια μικρά εξογκώματα που ίσως ήταν κονδυλώματα και έτσι δεν το προχώρησα και της έκανα νύξη για σεξ.
Η κοπέλα πέρασε την καπότα και ξεκινήσαμε με αυτήν απο πάνω μου να χτυπιέται με δύναμη ενώ συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.Στο πισοκωλητό την πήδηξα αρκετά δυνατά χωρίς πρόβλημα επίσης και στο ιεραποστολικό συνεχίσαμε στους ίδιους δυνατούς ρυθμούς ενω φιλιόμασταν.
Για το φινάλε έβγαλά καπότα,γονάτισα στο κρεββάτι ενώ αυτήν την γύρισα στο πλάι να με γλύφει στην κοιλιά μου και της τα πέταξα όλα στις βυζάρες της και στην κωλάρα της.
Συνοψίζοντας η κοπέλα είναι τίμια στις υπηρεσίες της και αναπληρώνει οποιαδήποτε εμφανισιακά κενά με το παραπάνω.Δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της όμως πρώτον γιατί εμφανιασιακά δεν είναι του γούστου μου και δεύτερον γιατί μάλλον έχει κονδυλώματα.
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού