Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα,σε όλοι την παρέα του bou.com πρώτη κριτική και θας σας περιγράψω την εμπειρία μου με την ιονελα
Λοιπόν χθες το βράδυ πήγα κατευθείαν στην ιονελα την οποία είχα δει και μου άρεσε πολύ( δίνει κώλο και είναι απο την ΡουμανίαΈρωταςΈρωτας)
Η ιονελα είναι μια τσιγανορουμανα 25χ περίπου ξανθιά με μικρά βυζιά γεμάτη tattoo σε όλο το σώμα και ωραίο κώλο..Μπαίνω δωμάτιο και μετά απο κανένα 5λεπτο σκάει μύτη η κορασίδα ανταλλάζουμε 2-3 κουβεντούλες και μου λέει πως θέλω πίπα,τις λέω χωρίς καπότα....και αρχίζει μια αρκετά καλή πίπα,η αίσθηση ήταν αρκετά καλή...@@ δεν εγλυψε άλλα δεν την πίεσα κιόλας μετά απο κανένα 3λεπτο αρχίσαμε το σεξ....πρώτη στάση στα 4 με ωραία θέα την κωλαρά της,έπειτα αυτή απο πάνω να γαμιέται με ωραίο ρυθμό,παρόλο που είχε βάλει κρεμά στο μουνί της η αίσθηση ήταν ικανοποιητικη και παραλίγο να χύσω...Ναι!Ναι! έπειτα ιεραποστολικο γλείφοντας όλο το σώμα της, μετά της ζήτησα κώλο άλλα ήθελε να το αποφύγει λέγοντάς μου ότι τον έχω μεγάλο και μόνο στα πλάγιαΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!,,αλλά την έπεισα να την γαμήσω στα 4....τον έβαλα μέσα σιγά-σιγά και άρχισα να την γαμάω στην αρχη με μέτριους ρυθμούς,(παίζει να είναι ο καλύτερος κώλος που έχω γαμήσει πολύ καλή αίσθηση),μετά απο λίγο άρχισα να χύνω στο κώλο της.....φιλάκι με ευχαρίστησε και έφυγε...
Η τσατσά ήταν πολύ ευγενική και δεν ενόχλησε και ο χώρος πολύ καθαρός....Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού