Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πάω και εγώ λοιπόν να δοκιμάσω αυτο το πολυδιαφημισμένο τσιμπούκι της κυρίας.
Μπαίνω στο δωμάτιο, περιμένω και μετά απο 2 λεπτά μπαίνει και η Αλιόνα. Της λέω θέλω μόνο τσιμπούκι και με καπότα.
Πολύ φτύσιμο πράγμα που μου άρεσε και σπάνια θα το κάνει κάποια κοπέλα του χώρου, αλλά το φτύσιμο ρε μάγκες συνοδευόταν απο έναν ήχο λές και ξέρναγε κάθε φορά που έφτυνε.. Money Mouth
Είχα ακούσει οτι κάνει deepthroat κάτι το οποίο δέν έκανε σε εμένα παρ'ότι της το ζήτησα. Όχι οτι αρνήθηκε, φυσικά και το προσπάθησε αλλα το αποτέλεσμα δέν ήταν το αναμενόμενο. Δέν λέω οτι την έχω 1 μέτρο καθ'ότι 1-2 κοπέλες απο στούντιο έχουν καταφέρει να τον βάλουν σχεδόν όλο μέσα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη αφού στις περισσότερες κριτικές διαβάζω καλά λόγια. Τουλάχιστον με τελείωσε με αυτόν τον τρόπο και έμεινα εν μέρη ικανοποιημένος.
Στα θετικά της υπόθεσης ήταν η κωλάρα της η οποία για την ηλικία της είναι πέτρα και τα βυζιά της που χορταίνεις να τα πιάνεις.
Δέν θα πω οτι πέταξα το 20άρικο απλά δεν ήταν αυτό που περίμενα με βάση αυτά που γράφονται. Υπάρχουν κοπέλες με καλύτερα τσιμπούκια. Χαμόγελο
Καλή συνέχεια μάγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Stefanos the grait
Σεβαστός
59
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2015
ε όχι και χωρίς λόγο ....θα διαφωνήσω...Ματάκι...είναι μαστόρισσα η τύπισσα ή τουλάχιστον βάζει μεράκι Μεγάλο χαμόγελο ....
21 Μαΐου, 2015
όλα είναι θέμα χημείας παιδιά, και καθαρά υποκειμενικάΝαι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2