Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258894
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σήμερα το πρωί πήγα για τσαρκούλα όπου έψαχνα την Τίνα μου και τελικά την βρήκα . Πολύ καλό μωρό και προπάντων καυλιάρικο . Σκάω τα φράγκα στην τσατσά και μετά από 1 με 2 λεπτά σκάει και το μωρό μου λέει τι κάνεις μωρό μου όμορφο της λέω καλά εσένα έψαχνα και τελικά σε βρήκα για να μην πολυλογώ έρχεται πάνω μου και με αγκαλιάζει και να με φιλά στο λαιμό και στο πρόσωπο εγώ άρχισα να ψιλοκαυλώνω και άρχισε μετά από λίγο το κλαρίνο με πολύ καλό γλύψιμο του κορμού του πούτσου και τους κεφαλιού . της βγάζω το σουτιέν και με καβαλάει αυτή από πάνω στην αρχή δεν έμπαινε καλά το πουλί μου στο μουνάκι της και το έφτυσε ώστε να μπαίνει καλύτερα έτσι που ήμασταν σε τέτοια στάση την σηκώνω και πάω εγώ από πάνω της και μου λέει με καυλώνεις μωρό δεν μπορώ άλλο είχε γίνει τούμπανο το κορίτσι από την καύλα . Της λέω αλλάζουμε και την έβαλα σε πισωκολλητό όπου και σε αυτή την στάση μου λέει με καυλώνεις τρελά μας κοίταζα και στο καθρέφτη και φτιαχνόμουν . Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα τελειώσει όπου στην τελευταία και μοιραία στάση με πλάτη αυτή προς τα εμένα άφησα το υγρό πυρ μου . Την συνιστώ ανεπιφύλαχτα είναι πολύ καλό μωρό και προπάντων σέβεται τον πελάτη και τα χρήματα του .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2008
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού