Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 171 10
Μπουρδέλα
135371
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...το τσουλί της κλινικής δεν μου κάθησε και δεν μπορώ να περιμένω άλλο.
ύστερα απο 36ώρες εγκλεισμού στην γαμωκλινική τους ,μου λύσανε τα λουριά ,έκανα ένα μπάνιο και ξεχύθηκα σαν κύνας για να τρίψω το φάλό μου σε κάποιο θηλυκό κρέας.
...είδα ένα ευχάριστο κοράσιο μέτριου προσωπείου κανονικού σώματος , το οποίο μου φάνηκε οικείο , αλλά δυστυχώς η μνήμη μου συγκρατεί το κάθε αντικείμενο μόνο όσο χρόνο διαρκεί η παράτριψη...
...η γάμευση ήταν μια αλληλουχία: δακτυλοκολποσκόπησης-->πεολειχίας--> άνωθεν και-->κυνικής πεοκολποπαράτριψης--> έκκρισης σπερμομυξαρίου.
...περιπλανήθηκα στα ομονοιακά στενά και με ευχαρίστησή μου διαπίστωση ότι στη Σωκράτους γινόταν του μουνιού το πανηγύρι απο πουτάνες όλων των γούστων...!
ύστερα απο 36ώρες εγκλεισμού στην γαμωκλινική τους ,μου λύσανε τα λουριά ,έκανα ένα μπάνιο και ξεχύθηκα σαν κύνας για να τρίψω το φάλό μου σε κάποιο θηλυκό κρέας.
...είδα ένα ευχάριστο κοράσιο μέτριου προσωπείου κανονικού σώματος , το οποίο μου φάνηκε οικείο , αλλά δυστυχώς η μνήμη μου συγκρατεί το κάθε αντικείμενο μόνο όσο χρόνο διαρκεί η παράτριψη...
...η γάμευση ήταν μια αλληλουχία: δακτυλοκολποσκόπησης-->πεολειχίας--> άνωθεν και-->κυνικής πεοκολποπαράτριψης--> έκκρισης σπερμομυξαρίου.
...περιπλανήθηκα στα ομονοιακά στενά και με ευχαρίστησή μου διαπίστωση ότι στη Σωκράτους γινόταν του μουνιού το πανηγύρι απο πουτάνες όλων των γούστων...!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Χαιρομαι να συναντω εδω μεσα συναδελφους, εχω σιχαθει εξω τους δηθεν καμενους φωστηρες και τις προεμμηνοπαυσιακες αγαμητες πατσαβουρες που εχουν καβαλησει ενα καλαμι και τρεχουν λες και εχουν το χρυσο μουνι!!!Η χειροτερη εκδοχη ελεινιδας....!!!!
Σε διαβαζουμε και σε απολαμβανουμε!!!
Συνεχισε ετσι....