Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 34 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
...πράγματα που θεωρούνται δεδομένα για έναν φυσιολογικό άνθρωπο , είναι προβλήματα προς επίλυση για έναν προβληματικό σαν και την αφεντιά μου...
...είχα πολύ ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα σε φτηνό πορνηδονιστικό ποντάρισμα,ειλικρινά το χα πολύ ανάγκη...
...μπήκα στο τσαρδί , και με συγκίνηση παρακολουθούσα τον αισθησιακό διάλογο μεταξύ τσατσάς και 2 ερεθισμένων πάκηδων:
-κάνει κώλο ?
-ου να χαθείτε βρωμιάρηδες που μου θέλετε και κώλο, πηγαίντε ομόνοια να σας γαμήσουν έτσι!
...η κλαούντια μπήκε εύθυμη στο δωμάτιο , μεταστροφή της διάθεσης σε σχέση με αυτή του σαλονιού , πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα...
τα γυμνά χειλάκια του αιδοίου της ήρθαν σε επαφή με την κοιλιακή επιφάνεια του διατεταμένου πέους μου , και οι λιπώδεις μαστικές συσσωρεύσεις της , αποτέλεσαν ικανοποίηση για τα λειχικά μου ένστικτα...
...ύστερα στήθηκε στην κυνική στάση και μετά απο ένα ικανοποιητικό κρεσέντο το υγρό χύθηκε .
ανταλλάξαμε φιλάκια και ο πολυπόθητος αποχαιρετισμός εξέκρινε μέσα μου το ευφοριστικό οπιοειδές σχηματίζοντας στον ινιακό φλοιό την οπτική παράσταση του ανθίζοντος ρόδου που υπήρχε στον τοίχο του πορνοδωματίου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2015
O Lacan ελεγε "εκεινο που εμποδιζει τη γνωση ειναι η πραγματικοτητα".Ασε τους φυσιολογικους να παρουν το μονοπατι της ποταποτητας.Εισαι καλεσμενος πανω στο schooner της υπερφρονησηςΝαι!.Γουσταρω πολυ τους ιατρικους ορους παρεμπιπτοντως.
15 Μαΐου, 2015
ΠροσκύνημαΚαπέλοΝαι!
R
rotakis1
15 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς Ματάκι
16 Μαΐου, 2015
Ο Μυθος του Σπηλαίου του Πλάτωνα !
Η εικονική πραγματικότητα μπροστά μας .
Οι αναμνήσεις ειναι παρουσες ΠΑΝΤΑ στο matrix μας .
Μην ανησυχειται μια ελαφρια ψαροσουπα εφαγα .
16 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

να τρως πιο συχνά ψαρόσουπες γιατί αυτό που έγραψες ήταν και γαμώ ! Ναι! Καπέλο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5