Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 45 10
Μπουρδέλα
60565
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την είχα τιμήσει με μέτριες εντυπώσεις πέρυσι αλλά δεν τη θυμήθηκα όταν βγήκε στο σαλόνι...Την είδα και το Σάββατο το πρωί στο 56 και μετά εδώ τη Κυριακή το απόγευμα...Είπα να τη δοκιμάσω ξανά και έτσι και έγινε...
Όμορφη κοπέλα για τα δεδομένα της περιοχής είναι απ'τις πιο εντυπωσιακές.Κορμί ωραίο,καθαρή και όμορφο πρόσωπο.
Πέρασα δωμάτιο για επαναληπτική κατάθεση...
Ξάπλωσα και ήρθε μετά από λίγο ευδιάθετη...Έβγαλε τα εσώρουχά της και ξάπλωσε δίπλα μου...Προκαταρκτικά καλά αλλά όχι τέλεια κάπως μηχανικά και τυπικά δηλαδή πέξιμο στα αρ@@@κια και τέτοια....
Φιλιά δε δίνει το αποφεύγει ευγενικά.Πέρσμα του προφυλακτικού και έναρξη σε ένα μέτριο στοματικό με τέτοια στάση που δεν επέτρεπε και πολλά...
Σεξ καλό σχετικά με πισωκολλητό και τελείωμα σε ιεραποστολικό με κάπως καλή συμμετοχή με κάποιους αναστεναγμούς....
Μετά το τέλος της συνεδρίας ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση χωρίς ίχνος βιασύνης...
Εντάξει δε μπορώ να πω πως τρελάθηκα αλλά ήταν μία καλή,τυπική συνεύρεση!
Αυτά για την εμπερία μου με τη Ντενίσα τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!
Όμορφη κοπέλα για τα δεδομένα της περιοχής είναι απ'τις πιο εντυπωσιακές.Κορμί ωραίο,καθαρή και όμορφο πρόσωπο.
Πέρασα δωμάτιο για επαναληπτική κατάθεση...
Ξάπλωσα και ήρθε μετά από λίγο ευδιάθετη...Έβγαλε τα εσώρουχά της και ξάπλωσε δίπλα μου...Προκαταρκτικά καλά αλλά όχι τέλεια κάπως μηχανικά και τυπικά δηλαδή πέξιμο στα αρ@@@κια και τέτοια....
Φιλιά δε δίνει το αποφεύγει ευγενικά.Πέρσμα του προφυλακτικού και έναρξη σε ένα μέτριο στοματικό με τέτοια στάση που δεν επέτρεπε και πολλά...
Σεξ καλό σχετικά με πισωκολλητό και τελείωμα σε ιεραποστολικό με κάπως καλή συμμετοχή με κάποιους αναστεναγμούς....
Μετά το τέλος της συνεδρίας ακολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση χωρίς ίχνος βιασύνης...
Εντάξει δε μπορώ να πω πως τρελάθηκα αλλά ήταν μία καλή,τυπική συνεύρεση!
Αυτά για την εμπερία μου με τη Ντενίσα τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2015
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού