Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τρίτη, ώρα 18:11
Πρώτα μπήκα στο αριστερό. «Καθίστε...», άκουσα την υπηρεσία απ' το κουζινάκι. Κάθισα. Μετά από λίγο εμφανίστηκε η νεαρή παχουλή Χριστίνα, που είχα πάρει τον περασμένο μήνα στον όροφο της Κεραμεικού 13. «Καλησπέρα!». «Γεια σου!». «Τι κάνετε;» (Πάλι πληθυντικός). «Γκούχου γκούχου!... Καλά». «Τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω, από κάτω, πισωκολλητό, φιλάκια στα βυζάκια, δέκα ευρώ». «Εντάξει, ευχαριστώ πολύ». «Γεια σου».
'Εσπρωξα την πόρτα του δεξιού. Tο μεγάλο σαλόνι ήταν άδειο από κόσμο. Κάθισα. «Καλώς τον!», με καλωσόρισε η νέα στην ηλικία ελληνίδα τσατσά που έχω δει κι απέναντι. «Γεια σου, τι κάνεις μωρό μου...», ενδιαφέρθηκε να μάθει μια μετριοχαμηλού αναστήματος νεαρή που την ακολουθούσε, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο προσωπάκι, βυζέττα, καλοφτιαγμένο πολύ αδύνατο κορμί. «Να περάσεις ωραία με την Αννούλα!... Αγκαλίτσα, τσιμπουκάκι, πάνω-κάτω, πισωκολλητό, φιλάκια στα βυζάκια, γλείφει και τ' αρχιδάκια, εδώ το μωρό...», ενημέρωσε η υπηρεσία, καταλήγοντας πως για όλα αυτά, «παίρνει μόνο δέκα ευρώ». Κοίταζα τη χαμογελαστή πόρνη που κουνιόταν και λυγιόταν ερωτικά. «Θέλετε να περάσετε ωραία με την 'Αννα;...», ρώτησε η τσατσά. «Θα περάσω!», αποφάσισα. «Ελάτε από δω!...», έδειξε προς την ευρύχωρη κάμαρα του σαλονιού.
Την 'Αννα την άκουσα να πλησιάζει ύστερα από 8-9 λεπτά. «Γεια σου!», ξαναευχήθηκε μπαίνοντας. «Γεια σου!», αντευχήθηκα απ' το κρεβάτι όπου ήμουν ξαπλωμένος. «Τι κάνεις;», ρώτησε ενώ έμενε τσίτσιδη. «Καλά, εσύ;». «Καλά, τι κάνεις;», ξαναρώτησε βγάζοντας τα ψηλοτάκουνα. «Καλά, λίγο κουρασμένος», πρόσθεσα. «Μμ», έκανε καθώς γονάτιζε πλάι μου με την καπότα στο χέρι. «Εσύ δεν είσαι κουρασμένη;». «'Οχι», απάντησε ετοιμάζοντας το προφυλακτικό. «Από ποιαν ώρα δουλεύεις;». «Από 10 το πρωί», μου έκανε γνωστό ξετυλίγοντας το λεπτό ελαστικό κατά μήκος της μαλακής ψωλής. «'Εκλεισες οκτάωρο», παρατήρησα, βοηθώντας την να το στρώσει καλύτερα. «Εγώ όταν κάνω μια δουλειά την κάνω ως το τέρμα», μου χαμογέλασε κι άρχισε μια μέτρια πίπα χαϊδεύοντας και τ' αρχίδια, ενώ έπειτα από προτροπή μου τα έγλειψε κιόλας. «'Ελα λίγο εδώ...», της είπα τραβώντας την επάνω μου. Τη φίλησα-έγλειψα στον λαιμό, ενώ ρούφηξα-έγλειψα τα στηθάκια της θωπεύοντας ταυτόχρονα το αιδοίο της. Λίγο αργότερα της ζητούσα να "ποζάρει" στα τέσσερα. Τα μικρά χείλη του αιδοίου της ήταν κάπως πιο ανεπτυγμένα, αλλά γενικά η εικόνα της περιοχής παρέμενε ελκυστική... 'Εντός του κόλπου ένιωθα ικανοποιητικά, ενώ κι η θέση του σώματός της με βόλεψε κατά τη γάμευση. Ολοκλήρωσα σε 'κείνη τη στάση.
'Οπως ετοιμαζόμουν έμαθα πως τελικά δούλευαν δύο κοπέλες στη βάρδια: «Γεια σας, γεια σας, νάτη η 'Αννα!... Να και η άλλη 'Αννα!... Από 'Αννα σε 'Αννα! Εδώ είναι το μαγαζί της 'Αννας! Δεν είναι της πουτάνας, είναι της 'Αννας! Χα χα χα...».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2015
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS