Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Λίντα είναι τρελιάρα και καυλιάρα. Την είχα επισκεφθεί και παλαιότερα για κανονικό και είχα πάρει μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Αποφασίζω λοιπόν να επισκεφθώ τον οίκο εκ' νέου, καθότι καυλωμένος από το πρωί, αν και ήμουν ψιλοχάλια, το μυαλό νίκησε το σώμα.

Η κυρία επί της υποδοχής ευγενική.

Το πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά έχει ως εξής:

50 Ευρώ το κανονικό

70 Ευρώ sex show ή αυταρχικό

100 Ευρώ κουλούρι full πρόγραμμα.

Αποφασισμένος για κουλούρι καταθέτω το σεβαστό ποσό και διαβαίνω εις το στρόγγυλο κρεβάτι.

Κάνω ένα τσιγαράκι, χαζεύω λίγο τσόντα (παρεμπιπτόντως, δεν έχω πετύχει ποτέ σε κάποιον εκ' των οίκων τσόντα με γνωστούς πρωταγωνιστές) και μπαίνει η καυλιάρα η οποία μου λέει πως μόλις έχει κάνει μπάνιο (στα θετικά αυτό).

Η Λίντα λοιπόν είναι ψηλό μουνί μελαχρινό (ίσως να 'ναι και περούκα), κανονικό από σώμα με μεγάλους ωραίους σιλικονάτους βύζους και κώλο στρουμπουλό για χαστούκια.

Υπάρχει από μέρους μου μια σύγχυση σχετικά με το πρόσωπο της διότι, στο χώρο αναμονής εμφανίζεται και εξαφανίζεται εν' τάχει και όταν εισβάλλει στο δωμάτιο, το οποίο λούεται από διακριτικό και όχι έντονο φωτισμό, αρχίζει αμέσως τα τρελά της.

Αυτό που αποτυπώθηκε στο μυαλό μου πάντως είναι ένα πρόσωπο γλυκό και ταυτόχρονα έκφυλο.

Επί τούτου λοιπόν, πέφτει πάνω μου με γλύφει την γλύφω, μου πετάει στη μάπα τις βυζάρες, μου τις τρίβει πάνω στο κατάρτι , γυρνάει 69, κάθεται πάνω μου, μου ξαναπαίρνει πίπα, γουστάρει χαστούκια στην κωλάρα της, μου γυρνάει στα 4 και μου λέει να της το χώσω στον κώλο, της το βάζω πρώτα στο μουνί και μετά στην πόρτα του παραδείσου, μετά τον θέλει στο στόμα, σκέτη καύλα, αλλά...

Μάγκες, το κακό σε όλα αυτά είναι ότι δεν αντιστέκεσαι και πολύ στο μοιραίο. Όλα γίνονται σε λίγο χρόνο και ήταν και κουρασμένη όπως ευγενικά μου είπε!!! Που να μην ήταν.

Θα προτιμούσα και δεν ξέρω οι άλλοι συναθλητές, να ξεκινούσε λίγο πιο χαλαρά και όσο πάει να δίνει.

Θα το εισηγηθώ την επομένη διότι αυτή την κωλάρα θα την ξανατιμήσω, αλλά όχι αμέσως λόγω παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2008
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού