Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198286
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρωινή επίσκεψη στο τσαρδί...για να σκίσω λίγο το Ανδριάνα...
Έλειπε λόγω "υδραυλικών",όπως ενημέρωσε η υπηρεσία...
Μου παρουσίασε την Έλενα (από Ι.10 κάτω)...την οποία είχα απαξιώσει ουκ ολίγες φορές...
Λίγο οι καύλες ,λίγο ότι μου έπιασε την ψωλή....πέρασα δωμάτιο...
Στο 2λεπτο,ήρθε...και μόλις έβγαλε τα πορνοπάπουτσα...έχασε γύρω στους 10 πόντους ύψος....
Ενώ "στεκόμΑν"...στον καθρέπτη...την έβαλα να μου ρουφήξει όρθια την πούτσα για να την βλέπω...
Σχετικά καλή πίπα...
Μετά από λίγο την πέταξα πάνω στο κρεβάτι και πήρε την πρωτοβουλία να μου καβαλήσει τον πούτσο...διότι είπε ότι είχε καύλες και ήθελε να χύσει...
ΟΚ,της λέω....και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με γρήγορο ρυθμό και κραυγούλες δήθεν καύλας....
Σε κάποια φάση λέει...."χύνω μωρό μου" και μου δάγκωσε το στήθος ...ενώ ένιωσα κάποιο είδος "πορνώδεσ - μη κολλώδεσ" υγρό....να αναπτύσσεται πάνω στο πουλί μου...αλλά και στο εσωτερικό των "μπουτιώνε" μου....
"Έχυσες μωρό μου της λέω"?
-"Ναι απαντά"....
Ωραία,της λέω πάμε κανονικά και "τηνεγαμούσα"...για αρκετή ώρα...ενώ δάγκωνα τα βυζάκια της...
3η στάση "πισΑκολλητό"..."με τι κοντό κοπέλα"...να παίζει με το μουνάκι της....μέχρι που έχυσα δυνατά....
Δεν τραβήχτηκε...γρήγορα....αλλά με άφησε να στραγγίσω...
Με ευχαρίστησε...φιλώντας με στο μάγουλο...και έφυγε...
Όταν έφευγα ,με ευχαρίστησε πάλι,μέσα από το κουζινάκι!
Συμπέρασμα...καλή κατάθεση,10 λεπτάκια στο δωμάτιο...μια χαρά...για εναλλακτική της Ανδριάνας...την οποία περιμένω να επιστρέψει...
Έλειπε λόγω "υδραυλικών",όπως ενημέρωσε η υπηρεσία...
Μου παρουσίασε την Έλενα (από Ι.10 κάτω)...την οποία είχα απαξιώσει ουκ ολίγες φορές...
Λίγο οι καύλες ,λίγο ότι μου έπιασε την ψωλή....πέρασα δωμάτιο...
Στο 2λεπτο,ήρθε...και μόλις έβγαλε τα πορνοπάπουτσα...έχασε γύρω στους 10 πόντους ύψος....
Ενώ "στεκόμΑν"...στον καθρέπτη...την έβαλα να μου ρουφήξει όρθια την πούτσα για να την βλέπω...
Σχετικά καλή πίπα...
Μετά από λίγο την πέταξα πάνω στο κρεβάτι και πήρε την πρωτοβουλία να μου καβαλήσει τον πούτσο...διότι είπε ότι είχε καύλες και ήθελε να χύσει...
ΟΚ,της λέω....και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με γρήγορο ρυθμό και κραυγούλες δήθεν καύλας....
Σε κάποια φάση λέει...."χύνω μωρό μου" και μου δάγκωσε το στήθος ...ενώ ένιωσα κάποιο είδος "πορνώδεσ - μη κολλώδεσ" υγρό....να αναπτύσσεται πάνω στο πουλί μου...αλλά και στο εσωτερικό των "μπουτιώνε" μου....
"Έχυσες μωρό μου της λέω"?
-"Ναι απαντά"....
Ωραία,της λέω πάμε κανονικά και "τηνεγαμούσα"...για αρκετή ώρα...ενώ δάγκωνα τα βυζάκια της...
3η στάση "πισΑκολλητό"..."με τι κοντό κοπέλα"...να παίζει με το μουνάκι της....μέχρι που έχυσα δυνατά....
Δεν τραβήχτηκε...γρήγορα....αλλά με άφησε να στραγγίσω...
Με ευχαρίστησε...φιλώντας με στο μάγουλο...και έφυγε...
Όταν έφευγα ,με ευχαρίστησε πάλι,μέσα από το κουζινάκι!
Συμπέρασμα...καλή κατάθεση,10 λεπτάκια στο δωμάτιο...μια χαρά...για εναλλακτική της Ανδριάνας...την οποία περιμένω να επιστρέψει...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
@House of Fun,thanks!