Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196841
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μινι τσαρκα σημερα στην οδο Κολωνου μονο.Αρκετα ενδιαφεροντα κορίτσια ειδα αλλα επελεξα την Ηλεκτρα την οποια ειχα δει και χτες το βραδυ εκει και την ειχα στο στοχο.Μπηκα στο ισογειο της Κολωνου 30 το οποιο ανακαινιζεται εν μερη(ειδα κατι ταψακια με μπογια) και η τσα2 μας παρουσιασε την Ηλεκτρα.Ενα μετριου αναστηματος ξανθο Ρουμανακι με καλο κορμακι και μετριο βυζακι καθως και ναζιαρικη φατσα.Εδωσα το καφε και μπηκα στο δωματιο.Σε καλη κατασταση αν και καπως μικρο το συγκεκριμενο θα ελεγα.Μετα από λιγο μπαινει μεσα και η Ηλεκτρα.Με χαιρετάει με ναζι και χαμογελο και με ρωτάει ονομα-καταγωγη κλπ ετσι για να σπασει ο παγος.Αφου της απαντησα δεχτηκε και τις δικες μου ερωτήσεις στις οποιες μου ειπε Ηλεκτρα από "Ρουμουνια" χαριτολογώντας η μικρη.Αφου εβγαλε τα εσώρουχα της εμφανηστικαν δυο μικρα σχετικα φυσικα βυζάκια και ένα ξυρισμενο νινακι.Ηρθε εκατσε διπλα μου σε σταση τετοια ώστε να φτανω να χουφτωνω ότι ηθελα και αρχισε να μου γλυφει το δεξι βυζι ενώ παραλληλα μου επαιζε και το πουλι μεχρι να σηκωθεί.Αυτα ηταν τα προκατ. της τα οποια δεν είναι σουπερ ντουπερ αλλα η δουλεια εγινε.Αφου λοιπον εγινε η ανορθωση μου φοραει το σκουφο και αρχιζει πιπα.Η πιπα χωρις δοντι όχι όμως κατι το ιδιαιτερο θα ελεγα.Μπαλακια γιοκ αναμενομενο αλλα οκ.Μου εκανε αρκετη ωρα πιπα ετσι ειχα φτιαχτει αρκετα και την εκοψα καποια στιγμη για μην παραδωσω πνευμα ανευ εισοδου.Ετσι στο πρόσταγμα μου υπακουσε αμεσα και με ρωτησε πως θελω.Της ειπα ιεραποστολικα ετσι στηθηκε και εκανα την εισβολή μου.Το μουνακι της ηταν αρκετα σφιχτο μαλλον λογο ελειψης κρεμας η εστω χρηση ελαχιστης ετσι αρχισα να την γαμαω αλλα γρηγορα εδωσε ρυθμο αυτή και γαμαγε αυτή εμενα .Κουναγε την λεκανη της πολύ καβλωτικα και με ενεργεια ενώ με τραβηξε πανω της και αρχισε να με γλυφει στο στηθος να με αγκαλιαζει σφιχτα κλπ σε πολύ θερμο κλιμα Καποια στιγμη σταματήσαμε βγηκα λιγο από μεσα της και αυτή εβαλε λιγο σαλιο στο νινακι της καθως η τριβη ηταν μεγαλη(ασε μην εχουμε και κανα ατύχημα).Υστερα ξαναμπηκα και συνεχισαμε στον ιδιο ρυθμο αλλα όταν ενιωθα ότι το τελος κοντευει πηρα εγω την κατασταση στα χερια μου και σηκωνοντας τα ποδια της στους ωμους την γαμαγα εγω πλεον μεχρι που εχυσα.Αυτη δεν τραβηχτηκε καθολου του ναντιον περιμενε όπως ημουν μεσα της και ψιλομαλακιστηκαμε λιγο στο ετσι μεχρι να βγω.Στη συνεχεια λιγο σοσιαλ οσο ντυνοταν, μου ειπε ότι δουλευει από τις 5-6 το απόγευμα εως το πρωι κλπ και με χαιρετησε με ένα φιλακι ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μελλον καποια στιγμη.
Εν κατακλείδι ένα καλο γαμησακι στο 10αρικο με ένα ομορφο Ρουμανακι με πολύ gfe στοιχεια που δειχνει να γουσταρει αυτό που κανει η εστω παιζει πολύ καλα το ρολο αυτό οποτε μπορω να πω πως από μενα προτείνεται για τουλάχιστον μια φορα...
Εν κατακλείδι ένα καλο γαμησακι στο 10αρικο με ένα ομορφο Ρουμανακι με πολύ gfe στοιχεια που δειχνει να γουσταρει αυτό που κανει η εστω παιζει πολύ καλα το ρολο αυτό οποτε μπορω να πω πως από μενα προτείνεται για τουλάχιστον μια φορα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αν μπορει ο διαχειριστης να το διορθωσει