Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ο χωρος εχει αναβαθμιστει. πλεον εχει και καλυτερο φωτισμο. στο σαλονι εσκασαν μυτη 2 ψηλες ρωσσιδες ξανθιες ,η μια 60αρα μαλλον
η Ντιανα ηταν(την εχω ηδη χυση αλλου αυτην),την αλλη δεν την εχω ξαναδει 40αρα μπαμπατσικη με μεγαλα στρογγυλα πεπονια και μεγαλο
ασπρο κωλο με μαλλι καρεδακι μπουκλωτο.Χαχανιζανε συνεχεια . μπηκα στο δωματιο ευθεια ,αυτο που δε κλεινει.μπαινει μετα απο λιγο
η τυπισσα ,ζαρτιερα στο αριστερο μπουτι ,ξαπλωνει απανω μου και ρουφαγε συνεχεια τη μυτη της, αρχιζει ισπανικο ,ωραια αισθηση,μετα
ρωταει για καποτα,την λεω" με τιποτα". αρχιζει καλη πιπα λυσσασμενη οχι βαθεια (6,7 εκ) και σταματαγε να ρουφαει τη μυτη της .
επειδη πολυ δυσκολα χυνω με πιπα λεω να σε γαμησω τωρα. ειχε φερει 2 καποτες ,με βαζει τη μια στηνεται στα 4 , αρκετα στενη
ελεγε και κατι παπαριες ,ωραιο δερμα λαμπερο ,λεω ξαπλα τωρα .Κ εκει αρκετα καλη αισθηση μεχρι που βαρεθηκα ,τη καβαλησα
και της τα δωσα στο στομα paraben free. συνεχισε να με ρουφαει για αρκετη ωρα ,μετα τα φτυσε. την λεω θα σου περασει το
συναχι τωρα θα δεις θα γινεις τζιτζι. χαχανισε και χαιρετισε.
απλα η γκομενα εχει ενα θεμα,δε θελει με τιποτα να της πιανεις το κεφαλι. ελπιζω να μη καταντισει σα την αλλη τη σονια τελειως
σχιζοτυπικηMoney Mouth

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
Μέλος
10
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού