Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τον προηγούμενο μήνα πέρασα από το παρακμιακό τσαρδί της Ιάσωνος 36 γιαυτό κι έβαλα μια ενδεικτική ημερομηνία.
Το ποια είναι η Σακίρα, βαριέμαι να γράφω και πολλά γιατί βιάζομαι, μόνο για μια σύντομη ενημέρωση μπήκα...
Σε όλα της βάζω 10ρια. Π-Ε-Ν-Τ-Α-Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Η ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΑ λίγο την έγλειψα στα βυζάκια της και μετά πλενόταν στη βρύση!!!!
Πίπα καλή, ΔΕ ΒΙΑΖΟΤΑΝΕ, η τσα2 δε με ενόχλησε (έμεινα 9-10 λεπτά) αλλά δεν κρατήθηκα πάνω από ενάμισο λεπτό στα 4 που την πήρα Κατσικογάμης η θέα της γλυκειάς μαύρης σοκολάτας με τελείωσεεεεεεεεεεεεεεεε........
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν αραπίνες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σακίρα
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, Glikoula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2015
Δεν είναι ψώνιο η καυλίτσα,καθαρή είναι....Έρωτας
28 Απριλίου, 2015
Που μπορούμε να την βρούμε γιατί έχει εξαφανιστεί το μωρό?
29 Απριλίου, 2015
Ρώτησες την τσα2??
Δεν την έχω ξαναβατέψει εδώ και τούτο μήνα, αλλά για ρώτησέ την επειδή δεν εργάζεται και κάθε μέρα και μια φορά μου είχε πει (η Σακίρα δηλαδή) ότι επειδή ήταν ο πατέρας της εδώ δεν ερχόταν τακτικά. Ελπίζω να μην εξαφανίστηκε γιατί θα είναι ατυχία να χαθούν τέτοια πεντακάθαρα και υποτακτικά αραπάκια.
N
Ntountaras
29 Απριλίου, 2015
Την ρώτησα και μου απάντησε δεν δουλεύει σήμερα η Σακίρα . . . Αλλά δεν μου είπε εαν σταμάτησε κτλπ, εαν κάποιος έχει νέα ας στείλει ένα π.μ.! Προσκύνημα
07 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Xθες βράδυ που ξαναπέρασα, η τσα2 είπε ότι έχει εξαφανιστεί (άγνωστο που) η Σακίρα. Κρίμα ρε γαμώτο αν όντως αληθεύει, δεν πρόλαβα να χορτάσω μαύρη σοκολάτα αρκετά...
N
Ntountaras
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5