Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Μπουρδέλα
127916
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ελληνίδα γκιλφ Νανά είναι μια ιδιαίτερη περιπτωση πόρνης.
Εκδίδεται εδω και δεκαετίες χωρις διακοπή.
Πλεον έχει γινει ενα ρετάλι. Παλια ηταν ωραια γυναικα, σεξυ με ομορφο κορμακι.
Εγραψε χρυση ιστορια σε αυτο το σπιτάκι μαζι με τις υπολοιπες ελληνιδες που περασαν απο εκει και αφησαν επισης ιστορια Μαρινα, Ρεα , Ρια.
Δεν ξέρω πόσο χρονων είναι αλλά σιγουρα είναι πάνω απο 50.
Την βρίσκουμε εκει καθημερινα στην απογευματινη βάρδια και κάνει παντα φουλ πρόγραμμα.
Ειναι κοντη, ξανθια με μικρο και ακομα στητο στηθος με ωραια ρογιτσα, τριχωτο αξυριστο μουνι, κωλοτρυπιδα κρατηρα ηφαιστειου που εχει εκραγει, και χαλαρωση στον κωλο και στα μπουτια.
Στο προσωπο εχει σπασει παρα πολυ.
Χαρακτηριστικη ειναι επισης η φωνη της που ειναι σαν να εχει εισπνευσει ηλιον.
Ο οικος ηταν πολυ ησυχος και η Νανα σπανια βιαζεται.
καθεται στο δωματιο με υπομονη και κανει τα παντα.
Επισης μου εκανε εντυπωση που πλεον στο στοματικο καταβριχθιζε το μοριο χωρις να βηχει και να φτυνει σαλια οπως εκανε παλαιοτερα.
Μια πολυ κλατ επιλογη μονο για κομμαντο , γκιλφακιδες, λατρεις της παρακμης, και για οσους θελουν να απτισουν φορο ρομαντικης τιμης σε μια παλαι ποτε ιερεια του αγοραιου ερωτα.
Ειναι κατι σαν να πηγαινεις σε μουσειο ενα πραγμα...
Εκδίδεται εδω και δεκαετίες χωρις διακοπή.
Πλεον έχει γινει ενα ρετάλι. Παλια ηταν ωραια γυναικα, σεξυ με ομορφο κορμακι.
Εγραψε χρυση ιστορια σε αυτο το σπιτάκι μαζι με τις υπολοιπες ελληνιδες που περασαν απο εκει και αφησαν επισης ιστορια Μαρινα, Ρεα , Ρια.
Δεν ξέρω πόσο χρονων είναι αλλά σιγουρα είναι πάνω απο 50.
Την βρίσκουμε εκει καθημερινα στην απογευματινη βάρδια και κάνει παντα φουλ πρόγραμμα.
Ειναι κοντη, ξανθια με μικρο και ακομα στητο στηθος με ωραια ρογιτσα, τριχωτο αξυριστο μουνι, κωλοτρυπιδα κρατηρα ηφαιστειου που εχει εκραγει, και χαλαρωση στον κωλο και στα μπουτια.
Στο προσωπο εχει σπασει παρα πολυ.
Χαρακτηριστικη ειναι επισης η φωνη της που ειναι σαν να εχει εισπνευσει ηλιον.
Ο οικος ηταν πολυ ησυχος και η Νανα σπανια βιαζεται.
καθεται στο δωματιο με υπομονη και κανει τα παντα.
Επισης μου εκανε εντυπωση που πλεον στο στοματικο καταβριχθιζε το μοριο χωρις να βηχει και να φτυνει σαλια οπως εκανε παλαιοτερα.
Μια πολυ κλατ επιλογη μονο για κομμαντο , γκιλφακιδες, λατρεις της παρακμης, και για οσους θελουν να απτισουν φορο ρομαντικης τιμης σε μια παλαι ποτε ιερεια του αγοραιου ερωτα.
Ειναι κατι σαν να πηγαινεις σε μουσειο ενα πραγμα...
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Καθε γνησιος μπουρδελιαρης εχει ΧΡΕΟΣ να τιμησει αυτη την Ιερια του ρομαντισμου