Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198185
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωινη βολτα στο αγαπημενο μου Μεταξι με σκοπο την καταθεση.Εκανα μια μικρη βολτα αλλα ο κυριως στοχος που ειχα κλειδωσει από πριν ηταν η Αντριαννα η γνωστη.Εχουν γραφτει πολλα για την κοπελα αυτή από πολλους στο σαιτ αυτό.Πολλοι την αποθεωνουν σε καποιους δεν κανει καμια αισθηση εγω παλι που την εχω ξανατιμησει μια φορα στο Ιασωνος το 10αρι δεν μπορω να πω ότι ειχα ξετρελαθεί ουτε ζεστη ουτε κρυο.Ομως εδώ και καιρο ηθελα να παρω μια δευτερη γευση απ το στυλιαρι.Ετσι αυτό εγινε σημερα οπου την πετυχα στο κλασικο ποστο της στο Κολωνου 30Β.Ηταν μαζι με μια άλλη Ρουμανιτσα καινουργια Νατασσα την ειπε η Ελληνιδα τσα2.Πολυ ψαρωμενη οποτε δεν ασχοληθηκα καν.Ετσι εδωσα το 10αρικο και περασα δωματιο να περιμενω την Αντριαννα.Εμφανιση Αντριαννας σχετικα ψηλο στυλιαρι με καλο φυσικο βυζι για το σωμα της φατσα καλη με τα χαρακτηριστικα γυαλακια της.Ειχε άλλο πελατη πριν από μενα οποτε την περιμενα κανα 8λεπτο σιγουρα.Καποια στιγμη μπαινει στο δωματιο με χαιρετάει με ρωτάει το ονομα μου ενώ εντυπωση μου εκανε ότι θυμοταν ότι είχαμε ξανασυνευρεθει μαζι(αν και παει καιρος) και μαλιστα όχι σε αυτό το μαγαζι αλλα στο άλλο στην Ιασωνος.Εχει καλη μνημη η μικρη .Ξεκινήσαμε στα ορθια αγκαλιες κλπ αρχισε να με γλυφει στις θηλες καθως και να με φιλαει από χαμηλα μεχρι πανω ενώ όταν ηρθε η ανορθωση εβαλε καποτα και με πιπωσε στο ορθιο όπως ημασταν.Η πιπα της καλη μπορω να πω χωρις βεβαια κατι το εξαιρετικο η σπεσιαλ που θα μπορουσα να θυμαμαι.Μπαλακια δεν γλυφει γνωστο .Στο κυριως πιατο ξεκινήσαμε και τελειώσαμε ιεραποστολικα καθως μου αρεσε η ολη φαση και ηθελα να βλεπω και την καβλοφατσα της με τα γυαλακια .Υπηρξε θερμο κλιμα στη συνεδρια με εκατέρωθεν ανταλλαγη φιλιων παντου πλην στοματος καθως και δαγκωματακια απ την μερια της και γενικα αυτό που παρατηρησα σε σχεση με την παλαιοτερη συνευρεση μας είναι ότι εχει γινει λιγοτερο "μηχανικη" στην ολη διαδικασια.Ουσιαστικα τα ιδια πραγματα κανει αλλα τα κανει πιο πειστικα σαν να το ζει εν αντιθεση με παλια.Οταν τελειωσα δεν τραβηχτηκε παρα με αφησε να στραγγιξω καλα ενώ για αποχωρηση μου εδωσε ένα θερμο φιλακι στο μαγουλο και ανανεωσαμε το ραντεβού μας για ...καποτε στο μελλον θα δειξει...
Για 10 ευρω εχει το πακετο εμφανιση-μαγαζι-βασικες επιδοσεις αλλα εγω και παλι δεν μπορω να πω ότι μπορει να γινει στανταρακι μου αλλα γουστα είναι αυτά ως γνωστον οποτε περι ορεξεως συναγωνιστες...
Για 10 ευρω εχει το πακετο εμφανιση-μαγαζι-βασικες επιδοσεις αλλα εγω και παλι δεν μπορω να πω ότι μπορει να γινει στανταρακι μου αλλα γουστα είναι αυτά ως γνωστον οποτε περι ορεξεως συναγωνιστες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού