Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 126 10
Μπουρδέλα
95700
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχοντας διαβάσει την κριτική του φίλου μου του @spougenas...είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να κάνω και εγώ μια δοκιμή με το μωρό...
Εργαζόταν στο αριστερό οίκο,μαζί με την Πάολα... Μου άρεσε πολύ η κοπελιά,αλλά έκανε μπαμ για φόλα από το σαλονάρισμα...
Πήγα να φύγω,αλλά μου είπε ότι θα με αφήσει να κάνουμε 69...και δεν άντεξα....
Πλήρωσα και μπήκα δωμάτιο...
Σε 3-4 λεπτά ήρθε το μωρό - έχει μικρό στητό στηθάκι,μακρύ μαλλί - ...
Είπαμε 1-2 κουβεντούλες,να δω τι ρόλο παίζει και μου φάνηκε διαφορετική - προς το καλύτερο -
Της είπα για 69...έχει ωραίο στενό μουνάκι....το οποίο τίμησα...για ώρα...συγχρόνως μου έκανε τσιμπούκι,μέτριο θα έλεγα!
Είχα καυλώσει πολύ όμως με το στυλιάρι και της είπα να ανέβει από πάνω...
Έβαλε λίγο κρέμα...και μπήκε όλο το καυλί μέσα με δυσκολία...
Ανεβοκατέβαινε ενώ με κράταγε από το στήθος ....βγάζοντας ωραίους αναστεναγμούς!
2η και τελευταία στάση,ιεραποστολικό...λόγω του ότι είχα καυλώσει πολύ για να αλλάξω πάλι...αλλά και η μικρή έδειχνε να το διασκεδάζει αφού τριβόταν αυτή σε μια φάση κρατώντας τον ποπό μου δυνατά προς το μέρος της...
Σε μια φάση με δάγκωσε και μου φιλούσε/έγλυφε,λαιμό/αυτί...εγώ της έγλυφα το λαιμό και τα βυζάκια,από την δική μου μεριά.
Μιλάει καλά Ελληνικά....και έλεγε διάφορα καυλωτικά.....μέχρι που ζήτησε να "τηνε" γαμήσω πιο δυνατά σε αυτήν την στάση...ενώ είχα βάλει τις μακριές ποδάρες στους ώμους μου ...
Έτσι ακριβώς τελείωσα μετά από λίγο...βλέποντας την θέα,από τον καθρέπτη!
Συμπέρασμα...
Με εμένα ήταν πολύ καλή,θα την ξαναπάρω σίγουρα...
Βέβαια μου είπε: -"Εσύ καθαρός άντρας".... ,όχι βρώμικος....
Άρα έπαιξε και αυτό τον ρόλο του...
12 λεπτά κράτησε η συνεύρεση,χωρίς ενόχληση από τσα2...και η κοπέλα δεν έφυγε επιτόπου.
Μου είπε "ευχαριστώ" 2 φορές και αποχώρησε!
Εργαζόταν στο αριστερό οίκο,μαζί με την Πάολα... Μου άρεσε πολύ η κοπελιά,αλλά έκανε μπαμ για φόλα από το σαλονάρισμα...
Πήγα να φύγω,αλλά μου είπε ότι θα με αφήσει να κάνουμε 69...και δεν άντεξα....
Πλήρωσα και μπήκα δωμάτιο...
Σε 3-4 λεπτά ήρθε το μωρό - έχει μικρό στητό στηθάκι,μακρύ μαλλί - ...
Είπαμε 1-2 κουβεντούλες,να δω τι ρόλο παίζει και μου φάνηκε διαφορετική - προς το καλύτερο -
Της είπα για 69...έχει ωραίο στενό μουνάκι....το οποίο τίμησα...για ώρα...συγχρόνως μου έκανε τσιμπούκι,μέτριο θα έλεγα!
Είχα καυλώσει πολύ όμως με το στυλιάρι και της είπα να ανέβει από πάνω...
Έβαλε λίγο κρέμα...και μπήκε όλο το καυλί μέσα με δυσκολία...
Ανεβοκατέβαινε ενώ με κράταγε από το στήθος ....βγάζοντας ωραίους αναστεναγμούς!
2η και τελευταία στάση,ιεραποστολικό...λόγω του ότι είχα καυλώσει πολύ για να αλλάξω πάλι...αλλά και η μικρή έδειχνε να το διασκεδάζει αφού τριβόταν αυτή σε μια φάση κρατώντας τον ποπό μου δυνατά προς το μέρος της...
Σε μια φάση με δάγκωσε και μου φιλούσε/έγλυφε,λαιμό/αυτί...εγώ της έγλυφα το λαιμό και τα βυζάκια,από την δική μου μεριά.
Μιλάει καλά Ελληνικά....και έλεγε διάφορα καυλωτικά.....μέχρι που ζήτησε να "τηνε" γαμήσω πιο δυνατά σε αυτήν την στάση...ενώ είχα βάλει τις μακριές ποδάρες στους ώμους μου ...
Έτσι ακριβώς τελείωσα μετά από λίγο...βλέποντας την θέα,από τον καθρέπτη!
Συμπέρασμα...
Με εμένα ήταν πολύ καλή,θα την ξαναπάρω σίγουρα...
Βέβαια μου είπε: -"Εσύ καθαρός άντρας".... ,όχι βρώμικος....
Άρα έπαιξε και αυτό τον ρόλο του...
12 λεπτά κράτησε η συνεύρεση,χωρίς ενόχληση από τσα2...και η κοπέλα δεν έφυγε επιτόπου.
Μου είπε "ευχαριστώ" 2 φορές και αποχώρησε!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού