Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Μπουρδέλα
127795
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλή σας μέρα, χρόνια πολλά.........Γειά σας......
Είστε πελάτης του μαγαζιού.......ρώτησε η κυρία επί της υποδοχής που εύκολα διανύει την 7η δεκαετία της ζωής της.
Οχι πρώτη φορά έρχομαι, της απάντησα με ειλικρίνεια.
Ωραία.....θα σας κάνουμε πελάτη στο μαγαζί.
Ευχαριστώ της είπα καιέκατσα στον συλλεκτικό καναπέ του μαγαζιού.
Πόσοι και πόσοι κώλοι να έχουν περάσει από αυτό το συλλεκτικό αντικείμενο αλήθεια.
Να πω ότι η πόρτα είναι κλειστή η εσωτερική και το φως που δηλώνει την παρουσία του σπιτιού είναι σβηστό.
Το μαγαζί δουλεύει με πελάτες που γνωρίζουν αναφώνησε με ευγένεια η κυρία.
Σήμερα δουλεύει η Μήτσι, καλή, γλυκιά, δεν βιάζεται....και πολύ καθαρή.Είναι από την Βραζιλία.
Υπάρχει η δυνατότητα να την δώ, ρωτάω με περιέργεια.Βεβαίως, απαντάει η ευγενική κυρία.
Σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται η απίστευτη Μήτσι.Βραζιλιάνα, καυλιάρα, ναζιάρα με ένα λάγνο βλέμμα που σε στέλνει αδιάβαστο.
Εδωσα το αντίτιμο των 20 ευρώ, και πέρασα στο καθαρό πλήν τίμιο και παρακμιακό δωμάτιο στα δεξιά.
Γδύθηκα, και χωρίς καθυστέρηση, εμφανίζεται η κοπέλα, με τα μωρομάντηλα στο χέρι.......
Καρέ μαύρο μαλλί, μοσχοβολούσε, φορούσε ένα δικτυωτό μαύρο από πάνω και από μέσα ένα μαύρο string.
Ευδιάθετη, ομιλιτική, χαμογελαστή, έκατσε από πάνω αφού προηγουμένως καθάρισε με μωρομάντυλλο το ήδη καθαρό μου καυλί.
Απίστευτη πίπα, πέρασμα αρχιδιών, κωλοτρυπίδας, και χαϊδεμα όλης τρης περιοχής.
Την σταμάτησα για να μην τελειώσω άδοξα, πέρασμα προφυλακτικού, σχόλιο ότι θέλω να χύσω στο στόμα σου, και καβάλα.
Πέρασμα από τον παράδεισο σε χρόνο μηδέν.Πολύ σύντομα τα σπερματικά μου υγρά γέμισαν το σακουλάκι.
Από τα καλύτερα γαμήσια και τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει.
Για την Μήτσι τι να πω....καυλιάρα, της αρέσει ο πούτσος και το δείχνει, απίστευτα καθαρή, μεγάλο τριάρι βυζί, τεράστια ρόγα τσιτωμένη.....κωλοτρυπίδα δεν ρώτησα ούτε επιδίωξα.
Σε επόμενη συνάντηση θα προχωρήσω για τα υπόλοιπα.
Πέρασα πολύ καλά, νομίζω ότι θα μπεί στα στανταράκια μου.....και λόγω της καθαριότητας του χώρου, και της ευγένειας.
Να πω ότι δεν έβρισκα εύκολα το μαγαζί μια και δεν υπάρχει καν φως...........
Καλά γαμήσια..............
Είστε πελάτης του μαγαζιού.......ρώτησε η κυρία επί της υποδοχής που εύκολα διανύει την 7η δεκαετία της ζωής της.
Οχι πρώτη φορά έρχομαι, της απάντησα με ειλικρίνεια.
Ωραία.....θα σας κάνουμε πελάτη στο μαγαζί.
Ευχαριστώ της είπα καιέκατσα στον συλλεκτικό καναπέ του μαγαζιού.
Πόσοι και πόσοι κώλοι να έχουν περάσει από αυτό το συλλεκτικό αντικείμενο αλήθεια.
Να πω ότι η πόρτα είναι κλειστή η εσωτερική και το φως που δηλώνει την παρουσία του σπιτιού είναι σβηστό.
Το μαγαζί δουλεύει με πελάτες που γνωρίζουν αναφώνησε με ευγένεια η κυρία.
Σήμερα δουλεύει η Μήτσι, καλή, γλυκιά, δεν βιάζεται....και πολύ καθαρή.Είναι από την Βραζιλία.
Υπάρχει η δυνατότητα να την δώ, ρωτάω με περιέργεια.Βεβαίως, απαντάει η ευγενική κυρία.
Σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται η απίστευτη Μήτσι.Βραζιλιάνα, καυλιάρα, ναζιάρα με ένα λάγνο βλέμμα που σε στέλνει αδιάβαστο.
Εδωσα το αντίτιμο των 20 ευρώ, και πέρασα στο καθαρό πλήν τίμιο και παρακμιακό δωμάτιο στα δεξιά.
Γδύθηκα, και χωρίς καθυστέρηση, εμφανίζεται η κοπέλα, με τα μωρομάντηλα στο χέρι.......
Καρέ μαύρο μαλλί, μοσχοβολούσε, φορούσε ένα δικτυωτό μαύρο από πάνω και από μέσα ένα μαύρο string.
Ευδιάθετη, ομιλιτική, χαμογελαστή, έκατσε από πάνω αφού προηγουμένως καθάρισε με μωρομάντυλλο το ήδη καθαρό μου καυλί.
Απίστευτη πίπα, πέρασμα αρχιδιών, κωλοτρυπίδας, και χαϊδεμα όλης τρης περιοχής.
Την σταμάτησα για να μην τελειώσω άδοξα, πέρασμα προφυλακτικού, σχόλιο ότι θέλω να χύσω στο στόμα σου, και καβάλα.
Πέρασμα από τον παράδεισο σε χρόνο μηδέν.Πολύ σύντομα τα σπερματικά μου υγρά γέμισαν το σακουλάκι.
Από τα καλύτερα γαμήσια και τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει.
Για την Μήτσι τι να πω....καυλιάρα, της αρέσει ο πούτσος και το δείχνει, απίστευτα καθαρή, μεγάλο τριάρι βυζί, τεράστια ρόγα τσιτωμένη.....κωλοτρυπίδα δεν ρώτησα ούτε επιδίωξα.
Σε επόμενη συνάντηση θα προχωρήσω για τα υπόλοιπα.
Πέρασα πολύ καλά, νομίζω ότι θα μπεί στα στανταράκια μου.....και λόγω της καθαριότητας του χώρου, και της ευγένειας.
Να πω ότι δεν έβρισκα εύκολα το μαγαζί μια και δεν υπάρχει καν φως...........
Καλά γαμήσια..............
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2015
Όνομα κοπέλας
Μήτση
Υπηρεσίες
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
αν μπορείς πες καμια παραπάνω λεπτομέρεια για την εμφάνισή της..
ύψος?
κιλά?
σωματότυπος?
Μουλάτα το κοριτσι λοιπόν .
Χμμμμμμμ. . . λαμβάνω υπ'όψιν την κριτική . . .
κατάσταση Milf