Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
την άκουσα στερεοφωνικά απο το τελευταίο γαμήσι στη δουλειά , το οποίο μου έκανε πολύ μεγάλη ζημιά , με αποσυντόνισε τελείως...
είχα ανάγκη μια καλή πορνική επαφή
...μπήκα στον σταύλο , και αντίκρυσα ένα ώριμο υπερκαμπυλώδες θηλυκό σώμα , χωρίς κανένα ιμάτιο να κρύβει απο το πεινασμένο βλέμμα μου ούτε σπιθαμή απο το σώμα της...
...αρχίσαμε αναγνωριστικές λειχίες στον τράχηλο αμοιβαία , μέχρι τα χείλη μας να αισθάνονται και άλλες περιοχές του σώματος του άλλου φτάνοντας η μια να γραπώνει το πέος μου και εγώ να δακτυλοσκοπώ την πρωκτοπή της...
...η γυναίκα ικανοποίησε τις πεολαγνικές της τάσεις αφού μου το παράτριψε με τους μαστούς της και γώ κλείνοντας τα μάτια έβγαζα πορνικούς μηκυθμούς...
την ανέβασα απο πάνω μου και μέ άξονα το πέος μου , το πληθωρικό σώμα της σπαρταρούσε ενώ τα νύχια μου βυθίζονταν με τις λιπώδεις συσσωρεύσεις των γλουτών της...
...έχυσα , ντύθηκα και με τρέξιμο εξαφανίστηκα απο το τσαρδί.
βέβαια η γυναίκα βλέπωντας έναν τρελό να τρέχει προς την έξοδο , σίγουρα θα παραξενεύτηκε , αλλά η απάντηση είναι ότι εκείνη τη στιγμή αποδρούσα απο την οικειότητα έχοντας κλέψει λίγη απόλαυση πριν το τέλος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σοφία
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2015
"βέβαια η γυναίκα βλέπωντας έναν τρελό να τρέχει προς την έξοδο , σίγουρα θα παραξενεύτηκε , αλλά η απάντηση είναι ότι εκείνη τη στιγμή αποδρούσα απο την οικειότητα έχοντας κλέψει λίγη απόλαυση πριν το τέλος..."
EPIC! ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΝαι!Ναι!Ναι!Ναι!
C
COBRA1986
21 Απριλίου, 2015
Γιατί, κ. rigormortis;
21 Απριλίου, 2015
Ίπι-ίπι ούμε σας ευχαριστούμε ! Καπέλο
Σοφία ,ούμπερ άλες ! Προσκύνημα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3