Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 27 10
Μπουρδέλα
44944
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μπαινω στο σπιτακι και ηταν ο ψηλος τσατσος αυτος που ελεγε ο κουκλακης,παραδοξως ηταν ευγενικος και δεν σε πιεζε να μπεις ![Χμμμ;](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/think.gif)
Η κοπελα μια μελαχρινη με ωραια κωλο μετριου υψους και φατσα σαν ρουμανα μου θυμιζε,αυτη ειπε οτι ηταν απο Ισπανια![Γλώσσα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tongue2.png)
Πηρα εγω το απλο προγραμμα και μπαινω στο δωματιο![Ματάκι](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wink.png)
![Ματάκι](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wink.png)
Ερχεται αυτη βγαζει το βρακακι της και καθεται στο κρεβατι ,εγω αρχιζω να γλειφω τα μετρια(σε μεγεθος) βυζακια της![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
μετα απο λιγο αρχιζει μια πιπα στα ορθια αρκετα καλη και μετα της λεω να ανεβει απο πανω μου![Ματάκι](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wink.png)
αρχιζει το καβαλημα ενω εγω γλυφω τα βυζια της,μετα απο λιγο την λεω να γυρισε με τη πλατη ωστε να εχω θεα το κωλαρακι της![Ματάκι](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wink.png)
και το κανει και αυτο![Ματάκι](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wink.png)
αρχιζει να με καβαλαει με δυναμη ![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
.Μετα απο λιγο την στηνω στα 4 και συνεχιζω ετσι
ωσπου μετα απο λγο τελειωνω,εφυγε και αυτη χαμογελαστη![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
Καλη καταθεση
![Χμμμ;](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/think.gif)
Η κοπελα μια μελαχρινη με ωραια κωλο μετριου υψους και φατσα σαν ρουμανα μου θυμιζε,αυτη ειπε οτι ηταν απο Ισπανια
![Γλώσσα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tongue2.png)
Πηρα εγω το απλο προγραμμα και μπαινω στο δωματιο
Ερχεται αυτη βγαζει το βρακακι της και καθεται στο κρεβατι ,εγω αρχιζω να γλειφω τα μετρια(σε μεγεθος) βυζακια της
μετα απο λιγο αρχιζει μια πιπα στα ορθια αρκετα καλη και μετα της λεω να ανεβει απο πανω μου
αρχιζει το καβαλημα ενω εγω γλυφω τα βυζια της,μετα απο λιγο την λεω να γυρισε με τη πλατη ωστε να εχω θεα το κωλαρακι της
και το κανει και αυτο
ωσπου μετα απο λγο τελειωνω,εφυγε και αυτη χαμογελαστη
Καλη καταθεση
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2015
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού