Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απογευματινη σολο τσαρκα στο ρομαντικο Μεταξι και κυριως στην οδο Κολωνου στην οποια από ότι φενεται ηρθε η αναπτυξη καθως τοσο στο 30 οροφος φτιαχνεται νέο τσαρδι ενώ επισης και στο 11 ισογειο αλλαξανε πορτες ενώ μαλλον επεται και συνεχεια.Μπραβο από εμενα στους ιδιοκτητες για την επενδυση που κανουν Καπέλο .Τεσπα στο θεμα μας τωρα υστερα από μικρη σχετικα τσαρκα κατεληξα στο Κολωνου 11 ισογειο οπου ηταν η Αννα το "μαιμουδακι".Μια ξανθια κοπελιτσα με ωραιο σωμα,μικρο πεταχτο βυζακι,πολυ καλο κωλαρακι και ωραια τσιμπουκοχειλα.Η φατσα είναι λιγο περιεργη εξου και το μαιμουδακι όμως όχι ασχημη.Τελος εχει και ένα τατου πανω απ το βυζι που είναι η καρδια και λεει Andrea...Την Αννα την ειχα στα υποψη οποτε εβγαλα ευκολα το 10αρικο και μπηκα στο δωματιο το οποιο όπως προειπα ειχε νεα πορτα.Κατα τα αλλα ηταν όπως τα ξερω τα δεδομενα δηλαδή σε ανεκτα επίπεδα καθαριοτητας για Μεταξι, μπορεις να γαμησεις ανετα Κατσικογάμης .Η κοπελα ηρθε υστερα από κανα 5λεπτο.Την περιμενα ορθιος ετσι την πλησιασα και την αρχισα στο μπαλαμουτι ετσι.Ειχα αρπαξει το θεσπεσιο κωλι της και της φιλαγα το λαιμο και αυτή μου εγλυφε το στηθος το λαιμο ενώ παραλληλα επαιζε και το πεος μου.Ειχα καβλωσει ηδη αλλα τα προκατ από μερους της συνεχιστηκαν και στο ξαπλωτο στο κρεβατι.Συνεχισε να μου γλειφει το λαιμο,στηθος,μου φιλαγε την πουτσα και τα αρχειδια και εκανε και κατι σαν ισπανικο με τα βυζάκια της Έρωτας .Αφου πια ειχα γινει πυραυλος τοτε εβαλε καποτα και με πιπωσε χωρις χερια με τα τσιμπουκοχειλα της.Δεν την αφησα για πολύ καθως θα εχυνα ετσι της ειπα να αρχισουμε ιεραποστολικα.Πολυ gfe κλιμα με τα κορμια μας ενωμενα αυτή να μου γλυφει το αυτι και να με φιλαει στο λαιμο και τα μαγουλα ενώ μεχρι και με τις μυτες μας ζουζουνιασαμε "σαν ερωτευμενοι πιγκουινι" που λεει και το ασμα Έρωτας Ντροπή .Επεσε και ένα πεταχτο φιλι στο στομα σε καποια φαση.Στην συνεχεια περασαμε στην σταση του λωτου σε παρομοιο κλιμα και για τελος στα τέσσερα μεχρι να ολοκληρωσω.Η κοπελα δεν τραβηχτηκε μεχρι να στραγγιξω τελειως.Κατοπιν αφου με ευχαριστησε με χαιρετησε και αποχωρησε.Πιστευω ότι ηταν μια ακρως επιτυχημενη καταθεση σε gfe κλιμα και ετσι η αποδοση της για το 10αρικο ηταν αψογη και από μενα προτείνεται.Approved Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού