Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 129 10
Μπουρδέλα
120300
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
...μετά τη διέγερση απ'την στριποθεατρική τέχνη , έριξα ένα ρομαντικό κατούρημα στο παρκάκι της πλατείας μεταξουργείου και χώθηκα στο τσαρδί αναζητώντας μια εκσπερμάτιση με τη χρήση γυναικείου σώματος...
...είδα την Κατερίνα , (υπέρ)ώριμη , ξανθιά με μικροκαμμωμένο σωματάκι η οποία στα νιάτα της εικάζω ότι πρέπει να ήταν (υπερ)μουνάρα...
,,,τέλοσπάντων απ'την παράτριψη ολίγα πράγματα : λίγες χειλεοσαρκικές παρατρίψεις άμφω , λίγη πεολειχία , τα αιδοιλειχικά μου ένστικτα αναχαιτίστηκαν και ύστερα βάλθηκα να γαμεύω ίσως ένα υποκατάστατο της μάνας μου ...
...την παρατηρούσα πολύ προσεκτικά να ντύνεται , φορώντας αυτό το μαύρο κομπινεζόν και ήμουν βέβαιος πλέον ότι ο μόνος λόγος να καθήσει κάποιος με μια γυναίκα μετά την εκσπερμάτιση είναι επειδή δεν έχει εναλλακτικές επιλογές, και ο ρομαντισμός είναι ένα ψέμα της γυναίκας ακριβώς γι'αυτό το σκοπό...
...είδα την Κατερίνα , (υπέρ)ώριμη , ξανθιά με μικροκαμμωμένο σωματάκι η οποία στα νιάτα της εικάζω ότι πρέπει να ήταν (υπερ)μουνάρα...
,,,τέλοσπάντων απ'την παράτριψη ολίγα πράγματα : λίγες χειλεοσαρκικές παρατρίψεις άμφω , λίγη πεολειχία , τα αιδοιλειχικά μου ένστικτα αναχαιτίστηκαν και ύστερα βάλθηκα να γαμεύω ίσως ένα υποκατάστατο της μάνας μου ...
...την παρατηρούσα πολύ προσεκτικά να ντύνεται , φορώντας αυτό το μαύρο κομπινεζόν και ήμουν βέβαιος πλέον ότι ο μόνος λόγος να καθήσει κάποιος με μια γυναίκα μετά την εκσπερμάτιση είναι επειδή δεν έχει εναλλακτικές επιλογές, και ο ρομαντισμός είναι ένα ψέμα της γυναίκας ακριβώς γι'αυτό το σκοπό...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 16 Απριλίου, 2015)
16 Απριλίου, 2015
Oedipus Tyrannus Rigormortius . . . carnivorous !
Πρυτανης
17 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
...για την ακρίβεια τώρα τελευταία μόνο κάτι βλακείες απο delivery τρώω
rigormortis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2