Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 70 10
Μπουρδέλα
74968
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
...ο κοινωνικός εγκλωβισμός μου δημιούργησε την ανάγκη για λίγη πορνική ευφορία
κατέβηκα τα σκαλάκια του υπογείου και εισέπνευσα λίγη θαλασσινή αλμύρα
ήταν μελαμψή μετρίου ύψους μελαγχροινή με ωραίες μαστικές και γλουτιαίες καμπυλότητες...
...μου έπαιζε βίαια το πουλί ενώ το μυαλό μου πλανιόταν σε μια απόκρυμνη παραλία με τα κύματα να σκάνε απαλά στα βράχια , ενώ μια γυμνή θηλυκή ύπαρξη μου έπαιρνε πίπα.
την ανέβασα απο πάνω μου για να θαυμάσω τις καμπυλότητές της να σπαρταράνε επι του πέους μου και ύστερα σε κυνική στάση όπου αυτή πλέον είχε τον παθητικό ρόλο και γω τον ενεργητικό ...
...την φίλησα απαλά στον ώμο , ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις , ενώ η ηδονή της αποχώρησής μου έλουσε το μυαλό μου με το ευφοριστικό οπιοειδές το οποίο σιγά σιγά πήρε το σχήμα μια ζωγραφιάς που ήταν κρεμασμένη στον τοίχο του δωματίου...
...ήταν ένας μαύρος ισπανός jazzίστας που αφιέρωνε έναν ύμνο σε μια άσπρη θηλυκότητα
κατέβηκα τα σκαλάκια του υπογείου και εισέπνευσα λίγη θαλασσινή αλμύρα
ήταν μελαμψή μετρίου ύψους μελαγχροινή με ωραίες μαστικές και γλουτιαίες καμπυλότητες...
...μου έπαιζε βίαια το πουλί ενώ το μυαλό μου πλανιόταν σε μια απόκρυμνη παραλία με τα κύματα να σκάνε απαλά στα βράχια , ενώ μια γυμνή θηλυκή ύπαρξη μου έπαιρνε πίπα.
την ανέβασα απο πάνω μου για να θαυμάσω τις καμπυλότητές της να σπαρταράνε επι του πέους μου και ύστερα σε κυνική στάση όπου αυτή πλέον είχε τον παθητικό ρόλο και γω τον ενεργητικό ...
...την φίλησα απαλά στον ώμο , ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις , ενώ η ηδονή της αποχώρησής μου έλουσε το μυαλό μου με το ευφοριστικό οπιοειδές το οποίο σιγά σιγά πήρε το σχήμα μια ζωγραφιάς που ήταν κρεμασμένη στον τοίχο του δωματίου...
...ήταν ένας μαύρος ισπανός jazzίστας που αφιέρωνε έναν ύμνο σε μια άσπρη θηλυκότητα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Παντως χαραμιζεσαι εδω μεσα,μηπως πρεπει να βγαλεις κανενα βιβλιο με τις εμπειριες σου?
Ασε που εχω την υποψια οτι μπορει να σαι και ο Ζουραρις???Το βρηκα???
Τι λενα μαντα και πιπες