Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ένα κρύο απόγευμα του Μαρτίου επισκέφτηκα το σπιτάκι αυτό όπου εργάζονταν η Κορίνα και η Μόνικα.

Έχοντας διαβάσει πολύ καλές κριτικές για την συμπεριφορά της διάλεξα την Κορίνα.

Εμφανισιακά είναι όπως την έχουν περιγράψει και οι υπόλοιποι. Μαύρα ίσια μαλλιά, φαρδύ πιγούνι και μάγουλα, ψιλοσκυλέ φάτσα χαμογελαστή, κανονικό σώμα με πεσμένο στήθος και ωραίο κώλο.

Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ξεκίνησε αγκαλιές και γλωσσόφιλα στα όρθια βγάζοντας το σουτιέν.

Μου λέει να ξαπλώσω όπου ξεκινάει μια πολύ ωραία πίπα άνευ περικαυλίδος.

Μετά από λίγο μου φοράει σκούφο και μπαίνω μέσα της ιεραποστολικά. Της γλύφω λίγο τα βυζιά, το λαιμό και το αυτάκι. Κάπου εκεί η γκόμενα ανάβει. Με σφίγγει με τα πόδια της και με τραβάει πάνω της σκάζοντας μου κάτι γλωσσόφιλα που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Βόγγαγε όλη την ώρα και μουρμούραγε διάφορα στη γλώσσα της.

Μετά από λίγο τελείωσα σε εκείνη τη στάση.

Γλυκό κορίτσι από άποψη συμπεριφοράς (θα της έβαζα 8 αν με άφηνε το σύστημα). Ότι πρέπει για αγαπούληδες που δεν τους πολυνοιάζει η εξωτερική εμφάνιση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Ενεργό Μέλος
27
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2015
τελικα την Κορινα διαλεξες ή τη Μόνικα?Χμμμ;
10 Απριλίου, 2015
Μπέρδεψα τα ονόματα.Κεφάλι σε τοίχο!ΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο! Την Κορίνα διάλεξα. Έχω κάνει αναφορά στο διαχεριστή για την κριτική μου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση...Προσκύνημα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2