Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 26 10
Μπουρδέλα
71978
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη σήμερα στην Μαρίναρα την γκέισα και όπως παλιά έτσι και τώρα άψογη γυναικάρα.Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέρτατους πορνορεπόρτερ που πάντα φροντίζουν για την έγκυρη ενημέρωση στις πιάτσες των μπουρδέλων προς όφελος των υπόλοιπων χρηστών της ιστοσελίδας,από Βιργινίας Μπενάκη και Κωνσταντινουπόλεως περνάω σπάνια και χάρη στις ενημερώσεις ξαναβρήκα την Μαρίνα.Όσοι την ξέρουν τα λόγια είναι περιττά εκτός το ότι παρατήρησα λίγο χαλάρωση στο σώμα της,στην φυλής 109 όροφος και Μαγνησίας 11 που την θυμάμαι είχε πιο σφιχτό σώμα,χάθηκε για λίγο καιρό ύστερα και σύντομα την εντόπισα στην Καλύμνου για μια φορά γιατί μετά λόγο δουλειάς ήμουν εκτός Ελλάδος.Σήμερα πάντως έχυσα καταευχαριστημένος και την προτείνω σε αυτούς που δεν την ξέρουν και τους αρέσουν οι μιλφάρες να δοκιμάσουν,στα 20 ευρώ η τιμή αν και περιφέρεια μεταξουργείου αλλά αξίζει η Μαρίνα,ο χώρος του μπουρδέλου γενικά λίγο πάνω απ΄τον μέσο όρο για Μεταξουργείο δεν είναι καινούργιο η ανακαινισμένος χώρος αλλά καλύτερο από πολλές τρώγλες που παίζουν στην περιοχή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2015
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2015
Αυτά είναι! Η Μαρίνα είναι από τις αγαπημένες μου και την είχα χάσει πάνω από 2 χρόνια γιατί θα πήγαινε στην πατρίδα της όπως μου είχε πει τότε! Κάνει ακόμα γλυφοκολάδα ή την έκοψε? Πίπα ακάποτη δικέ μου?
E
Erotiaris26
04 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
με ρώτησε αν θέλω πίπα με ή χωρίς,για γλυφοκολάδα δε ξέρω 100% αλλά με έγλυψε κάτω από τ΄αρχίδια πριν την κολοτρυπιδα στο ενδιάμεσο.Έτσι δούλευε και παλιά από όσο θυμάμαι,τώρα αν κάποιος ζητήσει ίσως κάνει.
H
harry273
04 Απριλίου, 2015
Ευχαριστώ φίλε θα περάσω να τσεκάρω
E
Erotiaris26
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3