Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κατεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο σκοτεινοΕμμμμ σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε και περιμενα την τσατσα να μου παρουσιασει τις κοπελες.Η τσατσα βγηκε απο το κουζινακι και μου παρουσιασε την Μονικα και την Κορινα.Η Κορινα ηταν οπως παντα χαμογελαστηΜατάκι.Η συνηθως σκυθρωπη Μονικα , αυτη τη φορα μου χαμογελασε!Χαμόγελο Ηξερα οτι με την Κορινα θα περνουσα καλυτερα αλλα επειδη θελω να κανω συνεχως test driveΚουλ σε διαφορετικες γυναικες για αυτο αποφασισα να περασω με την Μονικα.Η τσατσα ανηγγειλε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα και κωλο για την Μονικα.Η Μονικα ειναι μια νεαρη μελαχρινη Ρουμανα με μακρυ μαλλι , μετριο σε ομορφια προσωπο , λευκο δερμα , μικρομεσαιο πεσμενο στηθος , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματακια.

Πληρωσα την ευγενικη τσατσα με τα γυαλακια και περασα στο δωματιο.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.Υστερα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη Μονικα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μου μιλουσε στα Ελληνικα , στα Ρουμανικα και στα Αγγλικα!Ναι! Μιλαει λιγα Ελληνικα.Παντως μπορεις να συννενοηθεις με την κοπελα.Η κοπελα εβγαλε το στρινγκακι της και καθισε διπλα μου.Εγω αρχισα να γλυφω τα βυζακια της και να την φιλαω στον λαιμο.Αυτη ειχε κρυα χερια γιατι ειχε κανει μπανιο.Ειχε καθαρο σωμα αλλα δεν ειχε βαλει καποιο αρωμα.Υστερα ξαπλωσα και της ειπα να μου κανει προκαταρκτικα.Αυτη αρχισε να μου γλυφει αργα και αισθησιακα εναλλαξ τα βυζακια μου.Με φιλουσε στην κοιλια ωσπου κατεβηκε χαμηλα στο επιμαχο σημειο.Με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο και υστερα απο την αρνητικη μου απαντηση περασε το προφυλακτικο στο καυλι μου.Η πιπα της ηταν λιγο αγαρμπη και με πονουσε λιγο.Ειχε αργο ρυθμο και χρησιμοποιουσε λιγο το χερακι της.Δεν μπορει να παρει βαθια στο στομα της το καυλι.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να μου γλυφει αργα τα μπαλακια μου.Δεν μου τα ρουφουσε αλλα απλως τα εγλυφε.Η πιπα της δεν ειχε μεγαλη διαρκεια.

Την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε το σεξ.Εχει καθαρο και ξυρισμενο μουνακι.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω.Αυτη συνεχιζε να μου μιλαει σε Αγγλικα...you are so sweetΈρωτας...στα ΡουμανικαΝαι!....φυσικα δεν καταλαβαινα τιποταΝαι!...και στα Ελληνικα.Την γαμουσα και της εγλυφα τα βυζακια.Ειχε βαφτει και φαινονταν πιο ωραια σε σχεση με αλλες ημερεςΓλώσσα.Μετα απο λιγο της ζητησα να μου δωσει την πισω πορτα της.Αυτη δεχτηκε χωρις αντηρρησεις.Βγηκα απο μεσα της και σηκωσα το ενα της ποδι πανω στον ωμο μου.Αρχισα σιγα σιγα να μπαινω στο κωλαντερο της.Δυσκολευτηκα να μπω μεσα της γιατι ειναι αρκετα στενη.Τελικα της τον εχωσα και αρχισα να την γαμασω σε αργους ρυθμους.Την γαμουσα και επαιζα με το μουνακι της.Αυτη εδειχνε να ποναει.Ηθελα ομως αυτο το υπακουο πιπανακι να το ξεκωλιασω και σε αλλη σταση.Βγηκα απο μεσα της και την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε χαμηλωσει αρκετα το σωμα της.Ανοιξα τα κωλομεριαΚατσικογάμης της και της τον εχωσα σιγα σιγα.Ξεκινησα να την ξεκωλιαζωΚατσικογάμης σε μετριους ρυθμους και να παιζω με το μουνακι της.Την ξεκωλιαζαΚατσικογάμης και κοιτουσα τον καθρεπτη αλλα αυτη κοιτουσε απο την αλλη πλευρα και δεν εκανε παιχνιδι με τον καθρεπτη.Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και της ειπα να με πιπωσει μεχρι τελους.Αυτη μου καθαρισε το πεος με μωρομαντηλο και ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Με πιπωνε σε αργο ρυθμο και εγω απολαμβανα σαν πασαςΚουλ.Εγω ομως ειχα αντοχες.Αυτη ανεβασε ρυθμο και με πιπωνε με αρκετη χρηση χεριου.Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στο στοματακι τηςΈρωτας.Αυτη συνεχισε το τρομπονι μεχρι να με ξεστραγγισει τελειως.Αυτη σηκωθηκε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Η κοπελα ντυθηκε , ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μονικα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Σε καποιους μπορει να φανει και αδιαφορη.Κανει καποια προκαταρκτικα και γλυφει μπαλακια.Η πιπα της ειναι μετρια.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δινει χωρις υπεκφυγες το κωλι της.Ειναι καθαρη κοπελα και στο πρωκτικο σεξ δεν ειδα ιχνος μερεντας.Στο κυριως σεξ ομως δεν συμμετεχει ιδιαιτερα και δεν παιρνει πρωτοβουλιες.Σε αφηνει δηλαδη να εχεις το πανω χερι.Παντως συμφωνα με τις κριτικες περιμενα να αντικρυσω μια βαριεστημενη ιεροδουλη αλλα αποδειχτηκε καλυτερη , χωρις βεβαια να πιανει την αποδοση της Κορινας.Ειναι ομως μια γλυκια,ευγενικη,χαμογελαστη και συμπαθητικη ιεροδουλη.Ειναι μια υπακουη ιεροδουλη και φαινεται οτι προσπαθει.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε και η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε.Παντως στη συγκριση με την Κορινα χανει κατα κρατος η Μονικα!Κουλ Παντως φαινεται οτι και η Μονικα ειναι καλη κοπελιτσα.Χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 15 λεπτα.Πιστευω οτι μπορειτε να την δοκιμασετα μια φορα λογω του φουλ προγραμματος που προσφερει.Ανεβηκα τα σκαλοπατακια και βγηκα στην οδο Φυλης.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μόνικα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού